Stupoare la Galaţi! Proful de mate octogenar i-a cerut elevei sex o dată pe lună

Ultima actualizare:

    Profesorul de matematică va răspunde penalFoto: "Adevărul"
Profesorul de matematică va răspunde penalFoto: "Adevărul"

După o viaţă dedicată ecuaţiilor, Marin Coman (82 de ani), un profesor de matematică respectat din Galaţi, a fost pus sub acuzare într-un dosar de trafic de persoane şi trafic de minori! Procurorii DIICOT îl acuză pe venerabilul dascăl că i-a sugerat unei eleve să facă sex cu el ca să o treacă clasa. El e fondatorul unui liceu particular care îi poartă numele.

Nimeni n-ar fi crezut că profesorul care le-a insuflat dragostea pentru matematică atâtor generaţii de elevi ar fi derapat tocmai la senectute! Dascălul a fost reclamat de o elevă de la Liceul particular “Marin Coman” că i-a cerut favoruri sexual ca să poată promova clasa. „Marin Coman a pretins direct şi pentru sine lui P.V.P, elevă la Liceul «Marin Coman», să întreţină lunar raporturi sexuale, promiţându-i în schimb că îşi va exercita influenţa pentru a-i determina pe profesori să o treacă la disciplinele studiate de ea, dar şi să o scutească de plata taxelor şcolare“, au precizat, în rechizitoriu, procurorii DIICOT.

"Şi-a recunoscut vinovăţia"

Marin Coman, directorul liceului, nu a putut comenta acuzaţiile care i se aduc, din cauza stării de sănătate precare, dar a făcut-o fiul său. „Şi-a recunoscut vinovăţia la procuratură. E ca şi cum are loc un cutremur şi treci pe-acolo cu maşina, dar eşti luat şi tu la întrebări. A fost doar o intenţie, pentru că nu s-a concretizat. Aşa este când intri pe tot soiul de site-uri“, a declarat, pentru adevarul.ro, Claudiu Coman. Dascălul a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă alături de alte nouă persoane, inculpate pentru constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, trafic de minore şi trafic de persoane. Procurorii au descoperit o adevărată reţea de racolare a minorelor, care erau apoi exploatate sexual prin înşelăciune şi constrângere.

Este autor de articole ştiinţifice

Marin Coman şi-a început cariera la Şcoala Numărul 2 din Galaţi, ca profesor de matematică, şi a predat apoi la Liceul „Vasile Alecsandri“. În 1975, a fost numit în funcţia de director al Liceului de Marină din Galaţi, unde a activat timp de 12 ani, fiind autorul mai multor articole ştiinţifice publicate în cărţi şi reviste de profil. În 1998, el a înfiinţat Liceul Particular „Marin Coman“, ocupând postul de director. Instituţia de învăţământ a avut înregistraţi la un moment dat şi 1.000 de elevi.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
motan skateboard bao zi jpg
Moara fermieri jpeg
radu mazare jpg
Uzinele Resita (1937) jpg
vara caldura record 2024 jpg
aeronava tarom shutterstock jpg
front bloc jpg
actor impuscat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net