Suferința lui Liviu Dragnea din spatele gratiilor. Iubita n-a mai venit la el de o lună

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea este topit după iubita sa, Irina TănaseFoto: Arhivă Click
Liviu Dragnea este topit după iubita sa, Irina TănaseFoto: Arhivă Click

Liviu Dragnea (57 de ani) este cu psihicul la pământ. Suferă din spatele gratiilor, din cauza faptului că iubita n-a mai venit la el de o lună. Pe perioada stării de urgență a fost suspendate toate vizitele în penitenciare.

Liviu Dragnea ținea cu dinții să-și vadă iubita de cât mai multe ori posibil. Tocmai de aceea Irina Tănase (27 de ani) s-a făcut mediator autorizat.

În această calitate, avea dreptul să-l vadă ori de câte ori dorea, dar trebuia să prezinte motive precise, potrivit legii. Și de fiecare dată invoca câte ceva.

Spre exemplu, în ianuarie, atunci când a obținut atestatul, din cele patru vizite efectuate în două săptămâni, doar una a fost în calitate de iubită, celelalte trei fiind ca mediator autorizat. Niciodată însă nu au putut întreține relații intime, din cauza faptului că nu sunt căsătoriți.

Dar iată că pandemia de cronoavirus și starea de urgență care a urmat le-au dat planurile peste cap celor doi îndrăgostiți. Și asta pentru că deţinuţii nu mai primesc vizite.

Ultima îmbrățișare între cei doi a avut loc înainte de 16 martie, când președintele Klaus Iohannis a anunțat noile reglementări după care ne vom duce traiul o perioadă. Iar starea de urgență care urma să expire în 16 aprilie s-a prelungit cu încă o lună. Ceea ce înseamnă că nici de Paște cei din pușcării nu-i vor avea alături pe cei dragi.  

”În executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate, exercitarea dreptului de a primi vizite, exercitarea dreptului la vizită intimă, exercitarea dreptului de a primi bunuri prin sectorul vizită, cât și recompensele constând în permisiunea de ieșire din penitenciar se suspendă”, se arată în Decretul privind instituirea stării de urgenţă.

Liviu Dragnea poate vorbi mai mult la telefon cu iubita lui

În această perioadă excepţională este prevăzut că li se majorează durata şi numărul de convorbiri telefonice.

Astfel: pentru persoanele condamnate aflate în regimul de maximă siguranță, la maximum 45 minute pe zi, iar pentru cele aflate în regim închis, semideschis, deschis, regim provizoriu sau pentru cei care nu au regimul stabilit, la maximum 75 minute pe zi.

”Dreptul deținuților la convorbiri on-line, indiferent de situația disciplinară și periodicitatea legăturii cu familia, se suplimentează corespunzător numărului de vizite la care au dreptul conform regimului de executare. Persoanele condamnate clasificate în regimul semideschis și deschis pot executa pedeapsa în camere de deținere permanent închise și asigurate”, mai arată legislația.

Liviu Dragnea se află în pușcărie de aproape un an 

Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa în Peniteciarul Rahova, în regim închis. Deci poate vorbi la telefon cu iubita, avocata și cu alte persoane timp ce maximum 75 de minute pe zi.

Fostul lider al PSD a fost condamnat, pe 27 mai 2019, la 3 ani și 6 luni, pentru abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman.

După ispășirea a unei cincimi din pedeapsă, Dragnea poate cere o reanalizare a cazului său.

Pentru anul 2020, fostul politician plănuise nunta cu mai tânăra Irina Tănase, cu care are o relație de șapte ani.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/liviu-dragnea-vizitat-de-iubita-inchisoare-irina-tanase-i-adus-un-bagaj-plin-cu

https://www.click.ro/news/national/ce-loc-din-elvetia-dus-o-liviu-dragnea-pe-iubita-lui-irina-tanase

https://www.click.ro/vedete/romanesti/liviu-dragnea-i-pus-bodyguard-iubitei-sexy-uite-cum-i-am-surprins-pe-cei-doi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net