Suflet chinuit! Mama Luizei Melencu încă speră că fata ei e în viață: „Aștept să vină la poartă”

#Exclusiv Click!

Au trecut patru ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Astfel că “monstrul” din Caracal, Gheorghe Dincă a fost condamnat, în urmă cu câteva luni, la 30 de ani de închisoare cu executare pentru omor calificat, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei celor două adolescente. Contactată de Click!, mama Luizei Melencu, Monica ne-a mărturisit că inima sa de mama îi spune că într-o zi fiica sa o să se întoarcă acasă și nu știe dacă o să o mai recunoască.

„Judecata s-a terminat, gata. Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și nu înțeleg de ce ne-au chemat săptămâna viitoare, luni mai exact, din nou în instanță. Nu sunt în măsură să vorbesc foarte mult despre asta pentru că nu mă pricep, dar am înțeles că s-a făcut un apel în urma deciziei. Și nu înțeleg ce să se mai schimbe acum.

Adevărul spus în instanță nu este acesta. Nu înțeleg de ce l-au condamnat pentru omor pentru că nu înțelegem care este omorul. Până în ultima clipă, până am să mor, nu am să cred că fetele sunt omorâte. Ele nu sunt moarte, sunt traficate. Părerea mea este că Dincă a fost obligat să spună că le-a omorât de Alexandra și Luiza.

El și-a apărat mult și familia în acest caz. Am momente când mă întreb unde este Luiza mea, oare ce face și cum arată acum, cât de schimbată este. Cred că o să vină și acel moment când o să vină la poartă la noi să ne vadă dar nu știu dacă o vom recunoaște, dar o să mă iau după semnele particulare și o să o identific eu”, a declarat pentru Click!, Monica Melencu, mama Luizei Melencu.

Click! spune

Gheorghe Dincă a șocat pe toată lumea, în urmă cu patru ani, după ce s-a aflat că a traficat, a violat, a omorât și a profanat cadavrele Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. Astfel că, în urma celor petrecute, a fost condamnat inițial de către magistrați la 83 de ani de închisoare, pentru infracțiunile pe care le-a înfăptuit, însă s-a stabilit, într-un final, ca acesta să săvârșească doar 30 de ani după gratii.

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net