"Sunt fericit! Am câștigat 300 de lei"


    Vasile Alexa a câştigat  la concursul nostru 300 de leiFoto: Dorin Constanda
Vasile Alexa a câştigat la concursul nostru 300 de leiFoto: Dorin Constanda

Bucurie mare în rândul cititorilor Click! Câştigurile la concursul Click!Mania vin în valuri. De data asta am dat 300 de lei, care s-au dus la Vasile Alexa.

Bucureşteanul de 64 de ani s-a arătat extrem de încântat. ”Am câştigat 300 de lei şi sunt tare fericit. Sunt muncitor şi n-am un salariu mare, aşa că banii îmi prind bine. Îmi voi cumpăra cu ei medicamente”, ne-a mărturisit bărbatul. Până acum, Vasile s-a ales cu reduceri de 50%-60% la produsele Top Shop. ”Cumpăr zilnic ziarul Click! Îl citesc de la cap la coadă şi abia aştept să văd pe loz că am pus mâna pe maşină”, spune, zâmbind, norocosul. Marele premiu pus la bătaie la cel mai iubit concurs Click!Mania este un autoturism Hyundai i20, care valorează în jur de 15.000 de euro. ”Poate reuşesc să vă iau şi maşina! Joc până în ultima zi”, ne-a mai spus câştigătorul.

Petruţa Mireanu a câştigat 5.000 de lei cu ziarul preferat
Petruţa Mireanu a câştigat 5.000 de lei cu ziarul preferat

Peste 2.200 de români au aflat până acum ce înseamnă să fii fericitul câştigător al unui premiu important. Premii de 300 de lei, de 1.000 de lei sau de 5.000 de lei, zeci de telefoane mobile, oale de bucătărie şi seturi de plajă au ajuns până acum la fanii Click!MANIA! Asta fără a pune la socoteală taloanele cu reduceri importante la articole pentru casă şi sănătate. Puteţi câştiga sute de mii de reduceri la produse din gamele Delimano, Topshop, Dormeo, Walkmaxx. Joacă şi tu la cel mai tare concurs al verii dacă vrei să intri în familia câştigătorilor Click!MANIA. Este în joc şi o super-maşină Hyundai, cu dotări de top, pe care orice şofer şi-ar dori-o. Nu uita: mai ai nouă zile în care şansa îţi poate surâde şi ţie. 

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
cub vica blochina png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea