«Sunt la un pas de depresie din cauza sânilor mici»

image
Cristina Cătălina Necula spune că de multe ori adoarme plângând din cauza complexului pe care îl are

Concursul Click! are mare succes în rândul cititoarelor, astfel că peste 200 de doamne şi domnişoare s-au înscris în competiţie. Cristina şi Amalia sunt două dintre concurentele care ne-au scris şi ne-au spus de ce îşi doresc să câştige operaţia de mărire a sânilor.

A ajuns în pragul disperării din cauză că nu e mulţumită de bustul ei. Cristina Cătălina Necula, din Galaţi, ne-a spus că îşi doreşte să aibă sânii mai mari pentru a se putea "bucura cu adevărat de viaţă".

"Am avut şi am multe nopţi în care adorm plângând din cauza acestei probleme. Sunt la un pas de depresie, pentru că nu pot avea o viaţă socială normală. Dacă voi câştiga aceste implanturi, vă voi fi veşnic recunoscătoare", ne-a mai scris tânăra.

La rândul său, Amalia Mocanu spune că, de mică, este complexată de felul în care arată. "Copiii râdeau de mine când mergeam la plajă. Dar, cel mai dureros a fost pentru mine, când, acum aproximativ cinci ani, stăteam întinsă pe nisip, la plajă, şi au trecut nişte tineri, care au spus tare: «Ăsta e băiat sau fată?» Am plâns în acea zi. De atunci, încerc doar sutiene cu foarte mult burete, ca să fiu altfel, dar în sinea mea mă doare, pentru că sunt falsă. Sunt divorţată şi nu mă regăsesc. Ar fi minunat pentru mine dacă aş câştiga, m-aş simţi femeie cu adevărat", a încheiat Amalia.

simeon stalpnicul png
cub theo rose png
Screenshot (539) png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
Kyriakos Mitsotakis FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton