Surpriza Click!MANIA: ai dublă şansă de câştig!

Ultima actualizare:

    Sofia (Lavinia Stoica) din celebrul serial “Trăsniţii“de la Prima TV le urează succes cititorilor noştriFoto: Click!
Sofia (Lavinia Stoica) din celebrul serial “Trăsniţii“de la Prima TV le urează succes cititorilor noştriFoto: Click!

Prietenul tău cel mai bun n-a uitat că se apropie Paştele şi că tu meriţi tot ce e mai bun! Click!MANIA ţi-a pregătit pentru săptămâna viitoare un răsfăţ pe cinste: de luni până joi, ţi se dublează şanşele de câştig.

Două tichete de concurs, de două ori mai multe şanse să câştigi premii fabuloase. De luni, 6 aprilie, până joi, 9 aprilie inclusiv, pe fiecare ziar Click! vei găsi două tichete Click!MANIA. Surpriza pe care ţi-a pregătit-o cel mai tare concurs al primăverii te poate face să intri pe loc în familia multimilionarilor Click!. Practic, se dublează şansele tale de a câştiga una din cele două super maşini Honda Civic, atât de râvnite de toată lumea. În plus, poţi câştiga pe loc premii importante în bani gheaţă: 5.000 lei, 1.000 lei şi 300 lei. Cel mai frumos cadou de Paşte poate veni tot de la concursul nostru, şi asta pentru că avem pentru tine şi alte premii: telefoane mobile, seturi de oale de bucătărie, taloane cu reduceri importante la produse extrem de utile şi de căutate, dar şi mii de alte surprize. Tot ce trebuie să faci este să cumperi zilnic ziarul Click! şi să deschizi rapid lozul pentru a verifica simbolurile. 

Click! spune

În prima săptămână de concurs, 370 de români norocoşi s-au ales cu premii în valoare de peste 35.000 de lei. Doi norocoşi au pus deja mâna pe lozurile de 5.000 de lei. În total, punem la bătaie peste 6.600 de premii în cele 8 săptămâni de Click!MANIA. Poţi fi şi tu unul dintre norocoşi!

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 50% REDUCERE verifică produsul DORMEO la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. Până acum, peste 3.200 de români au câştigat reducerea şi au comandat produsele respective (saltele, perne, pilote, aparate şi seturi de gătit, încălţăminte).

Unde suni dacă ai talon de reducere

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net