Surpriză emoţionantă pentru Alex şi Nicoll, fraţii răniţi în Colectiv

image
Nicoll (16 ani) și Alex (17 ani) Șerban se aflau în Colectiv în noaptea incendiuluifoto: Arhiva Personală

Fraţii răniţi în Colectiv, Nicoll şi Alex Şerban, au avut parte de o surpriză joi (10 decembrie). Cei doi au fost vizitaţi în spital de trupa Nightwish, care a venit în Bucureşti pentru a susţine un concert.

Nicoll (16 ani) şi Alex (18 ani) au fost răniţi în clubul Colectiv în seara de 30 octombrie, când un incendiu a izbucnit în timpul concertului trupei Goodbye to Gravity. Ei au fost internaţi şi au stat mai multe săptămâni în comă. Au reuşit însă să treacă peste partea mai grea şi acum se refac. La spital, prietenii le fac tot felul de surprize, iar joi Alex şi Nicoll au fost vizitaţi de trupa Nightwish, aflată în Bucureşti pentru un concert. 

image
Alex şi Nicoll au fost vizitaţi de trupa Nightwish

Cei doi adolescenţi au fost emoţionaţi de vizita primită, aşa cum a povestit chiar mama lor pe un site de socializare: "S-a lăsat cu stări de leşin la final", a spus femeia, glumind, pentru a arăta cât de bucuroşi au fost Alex şi Nicoll. 

Scrisoare emoţionantă scrisă de mama lor, când erau în comă

Povestea celor doi fraţi a impresionat o ţară întreagă după ce mama lor a publicat o scrisoare emoţionantă în urma tragediei. 

„Vă vreau lângă mine, vreau să vă pot atinge pe pielea catifelată, vreau să fie gălăgie în casa asta apăsător de goală, vreau să ne certăm, vreau să râdem ca proștii, în tăcere, să nu deranjăm vecinii la trei noaptea, vreau să organizăm majoratul cu oricâţi bani avem și să ne amintim toata viaţa ce frumos a fost, vreau să zdrăngăni chitara, să asculţi muzică până târziu în noapte, să mergem la shopping și să «spargem» toţi banii, să bem laptele cu cafea și biscuiți dimineţile de weekend, să-mi povestiţi tot ce-aţi făcut la școală, să vă încurajez să treceţi peste toate obstacolele, să vă arăt că în fiecare om există bunătate... Mi-e dor de tot și de toate ale noastre. Luptăm talibani, luptaţi până la ultima resursă, gândurile oamenilor sper să ajungă la voi și să vă dea putere, să omorâţi demonii care vor să vă fure de lângă inima mea. Vă iubesc!!!” , le-a scris femeia lui Nicoll și lui Alex.

În seara de 30 octombrie, un incendiu a izbucnit în clubul Colectiv, unde cânta trupa Goodbye to Gravity. 26 de oameni au murit atunci, iar o fată a decedat pe drumul spre spital. De atunci, până pe 10 decembrie, au mai murit 23 de oameni, totalul ajungând la 60 de morţi. 

bani banca bancnote jpeg
FotoJet jpg
florin salam jpeg
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
FotoJet (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg
TikTok oameni ilustratie retea sociala smartphone FOTO Shutterstock
bani banca bancnote jpeg