Sute de oameni întind acum un tricolor imens peste Dâmboviţa

image
Acesta este tricolorul care se va întinde acum peste Dâmboviţa

Pentru a marca 156 de ani de la Unirea Principatelor Rom├óne, aproximativ 100 de militan╚Ťi unioni╚Öti se adun─â azi, la ora 14.00, la Podul de la Pia╚Ťa Na╚Ťiunilor Unite, unde vor ├«ntinde un tricolor lat de 5 metri peste D├ómbovi╚Ťa.

De asemenea, sute de buchete de flori vor fi aruncate ├«n apa r├óului ce str─âbate Bucure╚Ötiul, reconstituind astfel evenimentele de la ├«nceputul anilor 90, petrecute pe malurile Prutului. R─âmas ├«n con╚Ötiin╚Ťa na╚Ťionl─â sub denumirea de ÔÇťPodul de FloriÔÇŁ, momentul reprezint─â prima dat─â dup─â cel de-al doilea r─âzboi mondial, c├ónd frontiera rom├óno-sovietic─â a putut fi traversat─â f─âr─â acte. Organizatorii flash-mobului de s├ómb─ât─â vor afi╚Öa ╚Öi bannere cu mesaje prin care vor cere reunirea celor doua state rom├óne╚Öti.

ÔÇ×Aceast─â ac╚Ťiune reprezint─â o provocare pentru noi, la care sper─âm s─â se al─âture c├ót mai mul╚Ťi rom├óni. Noi organiz─âm ├«n fiecare an ceva pe 24 ianuarie, pentru c─â nu putem r─âm├óne indiferen╚Ťi fa╚Ť─â de ceea ce reprezint─â un prim pas ├«n constituirea statului rom├ón modern. Sloganul nostru <<UNIREA FACE PUTEREA>> este la fel de actual ca ├«n 1859, din acest motiv lucr─âm zilnic la aducerea Basarabiei acas─âÔÇŁ, a declarat Mihai Nicole, co-pre╚Öedinte al Platformei Unioniste ÔÇ×Ac╚Ťiunea 2012ÔÇŁ.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
1 alternative pentru apa calda la temperatura optima jpg jpeg
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg