Tableta-gigant: o masă cu diagonala de 1 metru - VIDEO

Microsoft şi Samsung au combinat tehnologia cu o simplă masă, lansând o tabletă imensă care poate fi folosită în casă, ca un înlocuitor al calculatoarelor clasice, dar şi în restaurante sau hoteluri.

Noua masă cu touchscreen, prezentată la începutul acestui an, poate fi deja precomandată în 23 de ţări, printre care nu se regăseşte încă România. Samsung a anunţat că varianta simplă va costa 6.200 de euro, iar cea cu picioare montate, 6.700 de euro.

Deşi data oficială de livrare nu este cunoscută, unele site-uri de specialitate consideră că primii utilizatori vor avea tableta-gigant în casă la începutul lui 2012.

Noul produs are o diagonală de 40 de inci (101 centimetri) şi poate simţi până la 50 de atingeri deodată, fiind diferită de tabletele şi telefoanele obişnuite deoarece poate să preia comenzi şi de la obiecte. Conform producătorilor, SUR40 poate să simtă orice obiect amplasat pe ea.

În plus, în interiorul noii platforme cu o grosime de 10 centimetri se găseşte un sistem de operare Windows 7 modificat. Masa nu este tocmai uşoară, cântărind 39,5 kilograme. Dacă se montează şi picioarele, dispozitivul ajunge să cântărească 70 de kilograme.

O alternativă mult mai ieftină pentru Samsung SUR40 o reprezintă „EXOdesk”. Gadgetul conceput de compania „ExoPC” va fi lansat anul viitor şi va costa 1.299 de dolari, adică mai puţin de 1.000 de euro. Momentan, compania producătoare a realizat un clip de prezentare şi a promis mai multe amănunte la CES 2012.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
cub dinu maxer fiul png
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg