Tânăr care a avut Covid, hărțuit cu mesaje negative și înjurături după ce și-a spus povestea

image
Gabriel Szofran a fost dependent de oxigenFoto: captură Digi24

Halucinant! Un tânăr care a trecut prin coșmarul Covid-19 a relatat cu primește mesaje urâte și înjurături, după ce a povestit prin ce a trecut cât a fost infectat. Oamenii care cred în teorii ale conspirației îl acuză că a primit bani să mintă că a fost bolnav. Gabriel Szofran, un cunoscut fotograf din Timișoara, a stat 12 zile internat la spital. El a făcut o formă destul de gravă a bolii și a fost dependent de oxigen.

„M-ați întrebat dacă am primit mesaje negative. Da, am primit și în seara asta de la consăteni, care mă apostrofează - teorii ale conspirației - că am primit bani. Am primit înjurături în mesaj privat chiar de la persoane din Galați, Bistrița, din zone foarte îndepărtate, pe care nu le cunosc”, a spus Gabriel Szofran, la Digi24

"Problema nu sunt măsurile!"

Cu toate acestea, tânărul nu vrea să se lase afectat de mesajele negative: „Dacă mă înjură 1.000 și fac 100 de persoane să conștientizeze că virusul există, vreau să fiu înjurat în continuare și să fac mai multe persoane conștiente că virusul există. Tocmai aici este problema. Problema nu sunt măsurile. Problema este că nu se găsesc persoane care să transmită un mesaj”.

Gabriel nu știe de unde a luat virusul, menționând că a respectat cu rigurozitate regulile. Din familia sa extinsă, sunt șapte persoane în total care au fost confirmate cu coronavirus. Din fericire, soția și fetița sa au fost negative. În schimb, părinții săi s-au îmbolnăvit. Mama a făcut o formă ușoară, la fel și alte patru rude, dar tatăl, din păcate, este acum în spital, cu o formă gravă.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
produse alimente jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
iulia albu
WhatsApp Image 2022 09 27 at 17 13 33 jpeg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg
meghan markle printul harry onu4 jpg
Vimlesh Sonkar a murit anul trecut, dar familia i a ținut cadavrul în casă timp de un an și jumătate jpg
Uniunea Europeană FOTO via News
produse alimente jpeg
FotoJet (1) jpg