Tânăr din Dolj, obligat să îi achite jumătate din profitul de la nuntă fostei soţii, de care a divorţat la 3 luni după cununie

5 octombrie 2021
image
Foto: arhiv─â

Dragostea a durat doar trei luni ├«n cazul unor tineri din Dolj. Mirele a hot─âr├ót s─â divor╚Ťeze c├ónd ╚Öi-a dat seama c─â proasp─âta so╚Ťie este bolnav─â psihic, lucru ascuns ├«naintea nun╚Ťii.

├Än urma procesului deschis la Judec─âtoria Craiova de c─âtre fosta mireas─â, cei doi divor╚Ťa╚Ťi au ajuns s─â ├«mpart─â banii c├ó┼čtiga┼úi la nunt─â. Femeia l-a dat ├«n judecat─â pe fostul so┼ú, cer├ónd jum─âtate din suma de 37.150 de lei ┼či 5.700 de euro, bani reprezent├ónd dar de nunt─â r─âmas ├«n urma petrecerii de celebrare a c─âs─âtoriei, dup─â achitarea tuturor datoriilor, scrie adevarul.ro.

Ce spune mireasa  

T├ón─âra a ar─âtat c─â au efectuat cheltuieli comune de 32.850 lei (restaurant, fotograf, muzic─â, instala┼úie de fum, preot, haine mire ┼či mireas─â). De asemenea, t├ón─âra a mai ar─âtat c─â p─ârin┼úii s─âu au participat la restaurant cu suma de 4.500 euro, oferit─â ca dar de nunt─â ┼či tot ei au contribuit cu suma de 500 euro, al─âturi de miri, dar ┼či socri, tot cu titlu de dar de nunt─â, la cump─ârarea verighetelor, verigheta reclamantei r─âm├ón├ónd la p├ór├ót, care refuz─â s─â o restituie. Femeia a concluzionat c─â, din totalul banilor primi┼úi, respectiv 70.000 lei ┼či 5.700 euro, dup─â sc─âderea cheltuielilor comune, rezult─â sumele de 37.150 lei ┼či 5.700 euro, care trebuie ├«mp─âr┼úite ├«ntre p─âr┼úi ├«n cote de ┬Ż.

Ce spune mirele

Fostul so┼ú a ar─âtat ├«n proces c─â imediat dup─â oficializarea c─âs─âtoriei din 20 iulie 2019, a aflat c─â so┼úia sa are probleme de s─ân─âtate care i-au fost ascunse p├ón─â atunci. Abia la dou─â zile de la petrecere, t├ón─âra i-a povestit so┼úului s─âu despre antecedentele sale medicale ┼či faptul c─â este ├«nregistrat─â ├«n eviden┼úele medicale psihiatrice. Dup─â alte c├óteva zile, comportamentul acesteia a devenit impropriu at├ót fa┼ú─â de el, c├ót ┼či fa┼ú─â de p─ârin┼úii acestuia, cu care au locuit ├«nainte ┼či dup─â ├«ncheierea c─âs─âtoriei. La scurt timp, t├ón─âra a ajuns la spital cu grave afec┼úiuni psihiatrice. Dup─â ce a fost stabilizat─â medical, aceasta a decis s─â divor╚Ťeze de comun accord, av├ónd remu┼čc─âri c─â i-a ascuns afec┼úiunile de care sufer─â.     

Hotărârea instanţei

Judec─âtoria Craiova a dispus ca jum─âtate din suma r─âmas─â de la nunt─â, ├«n urma achit─ârii cheltuielilor, s─â ├«i revin─â miresei. Astfel, t├ón─ârul a fost obligat s─â ├«i achite fostei sale so┼úii suma de 17.992 lei ┼či 2.600 euro. 

Citește și:

EXCLUSIV Alin Oprea, partaj nemilos ╚Öi decizie radical─â dup─â divor╚Ť: "Nu-mi merit─â numele nici legal, nici moral"

EXCLUSIV So╚Ťia lui Ilie N─âstase a depus actele de divor╚Ť: ┬źEl a crezut c─â glumesc┬╗

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
BeFunky collage (17) jpg
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
aplicatii de programare jpg
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg
X 5IWe83ul1Ur30GxxdlGA jpg
printesa charlene (6) jpg