Tânăr înjunghiat mortal de propriile rude

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un scandal s-a încheiat tragic între membrii unei familii din Comăneşti, judeţul Bacău. Un tânăr de 27 de ani a murit şi alte două persoane au fost rănite într-o încăierare izbucnită după o petrecere.

Tânărul ucis a fost înjunghiat mortal, după ce le-ar fi spus rudelor că nu vrea să le dea din banii pe care îi câștigase în străinătate, de unde tocmai se întorsese, potrivit stirileprotv.ro.

Victima venise în țară în urmă cu o zi, și marți seara a sărbătorit împreună cu mai multe rude ziua unei verișoare. Când a început discuția despre bani, s-a ajuns la o bătaie generală. La un moment dat, bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori în picior. A mai apucat să parcurgă în jur de 100 de metri pe jos spre casă, însă apoi s-a prăbușit din cauza hemoragiei.

Soția tânărului a sunat la 112 și un echipaj de la ambulanță l-a transportat pe bărbat la spitalul din Comănești. Pentru că starea lui era foarte gravă, medicii l-au stabilizat și au decis să îl transfere la Spitalul județean Bacău, unde a și murit.

Între timp, zona crimei a fost împânzită de trupele speciale, pentru ca scandalul să nu se amplifice. Principalul suspect este un unchi al victimei, în vârstă de 42 de ani.

La spitalul din Comănești au mai ajuns și alte două persoane rănite ușor, după ce au încercat să îl apere pe tânarul care a fost ucis.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg