Tânăra de 17 ani incendiată, transferată în Germania cu banii strânși de supraviețuitorii din Colectiv


    Măriuca a fost incendiată de un bărbat condamnat pentru crimă și eliberat condiționatfoto: arhiva Click!
Măriuca a fost incendiată de un bărbat condamnat pentru crimă și eliberat condiționatfoto: arhiva Click!

Ajutor nesperat pentru Măriuca, tânăra în vârstă de 17 ani din Mehedinți incendiată în luna iunie de un bărbat condamnat pentru uciderea a 5 oameni și eliberat condiționat. Măriuca a fost transferată, pentru procedurile de recuperare, într-un centru pentru mari arși din Germania. Totul, după ce supraviețuitorii incendiului din clubul Colectiv au strâns bani din donații pentru tratamentul tinerei.

Campania umanitară "Viață nouă pentru Măriuca" fusese lansată în urmă cu 3 săptămâni de Asociația "În numele lui Alexandru", fondată de părinții lui Alexandru Hogea, un tânăr de 19 ani care și-a pierdut viața în urma incendiului din clubul Colectiv, și de supraviețuitorii incendiului de acum 5 ani, transmite Hotnews.ro.

Măriuca, tratată inițial la Spitalul Grigore Alexandrescu, are nevoie de recuperare medicală într-un centru de specialitate, destinat reabilitării pacienților cu arsuri severe, pentru o perioadă mare de timp. Ea va avea nevoie în continuare de tratament local al leziunilor, prin multiple intervenții - chirurgie reparatorie, compresie (echipamente compresive) și de preparate farmaceutice nedecontate în acest moment de statul român.

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri pe 90% din corp după ce a fost incendiată

În luna iunie, tânăra a suferit arsuri pe aproape 90% din corp după ce a fost incendiată de un bărbat condamnat pentru 5 crime, ce fusese eliberat condiționat cu puțin timp înainte. Bărbatul s-a sinucis ulterior în arest, după ce a incendiat-o pe tânără.

Transferată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu din București, Maria a fost tratată de o echipă multidisciplinară (ATI, Chirurgie plastică, Kinetoterapie) și a fost salvată. Ea are nevoie de recuperare medicală într-un centru de specialitate, destinat reabilitării pacienților cu arsuri severe, pentru o perioadă mare de timp, va avea nevoie în continuare de tratament local al leziunilor, prin multiple intervenții - chirurgie reparatorie, compresie (echipamente compresive) și de preparate farmaceutice nedecontate în acest moment de statul român.

Citește și:

Declarația șocantă a unui vecin despre tânăra arsă de vie. "Nu i se mai cunoaște fața, nu mai are păr pe cap"

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg