Tânără ucisă cu 15 lovituri de cuţit în Botoșani și abandonată în pădure. Ucigaşul are 16 ani

Ultima actualizare:

    Petronela a fost omorâtă pentru că a râs de iubita criminalului
Petronela a fost omorâtă pentru că a râs de iubita criminalului

Criminal la 16 ani. Este cumplita bănuială care planează asupra unui adolescent din Botoșani, principalul suspect în cazul uciderii unei fete de 18 ani, Petronela Mihalachi, găsită într-o pădure înjunghiată de 30 de ori. Ucigaşul, Bogdan Ionel, are 16 ani şi după crimă şi-a abandonat victima într-o pădure.

Potrivit adevărul.ro, cadavrul tinerei de 18 ani a fost descoperit, miercuri după-amiază, în pădurea de la Pacea, la marginea municipiului Botoşani.

Cadavrul adolescentei, elevă la un liceu din oraş, a fost găsit de un bărbat care-şi plimba câinele și care a povestit că victima avea tricoul ridicat şi era plină de sânge. Medicii au constatat că murise de aproximativ o oră de la momentul descoperirii, din cauza plăgilor înjunghiate, dintre care una dintre ele, se pare că i-a atins inima. Anchetatorii au descoperit răni și pe mâinile fetei, semn că aceasta s-a luptat cu agresorul. A fost identificat deja un suspect, un adolescent de 16 ani.

Petronela Mihalachi a fost găsită înjunghiată de 30 de ori într-o pădure din Botoşani, iar asasinul ei este Bogdan Ionel, în vârstă de 16 ani, prieten cu victima. Potrivit antena3.ro, cei doi au mers în pădurea Pacea pentru o şedinţă foto, cu Petronela model. Bogdan are un studio foto şi era pasionat de fotografie, nefiind prima oară când o imortaliza pe fată.

Tânărul s-a enervat însă după o discuţie în contradictoriu în care Petronela i-a spus că prietena lui e grasă şi urâtă. Orbit de furie, el a scos un cuţit pe care îl avea asupra lui şi a atacat-o pe fată. Aceasta a încercat să se lupte cu criminalul, dar a fost răpusă de 30 de lovituri. Adolescentul a fost reţinut şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore. Tânăra de 18 ani era originară din Ştefăneşti şi învăţa la Colegiul Economic din Municipiul Botoşani

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net