Tapinarii, Compact și Bosquito vă așteaptă la concerte

Ultima actualizare:

Ţapinarii vă aşteaptă la un concert Anti Valentine’s Day. Stimaţi intelectuali romantici, dacă sunteţi împotriva inimioarelor şi a dulcegăriilor de Ziua Îndrăgostiţilor, sărbătorită pe 14 februarie, sunteţi invitaţi la un spectacol pe gustul vostru. Formaţia vocal-instrumentală de două voci şi o chitară Ţapinarii a început tradiţionala serie de concerte „Anti Valentine’s Day”, susţinute în mai multe oraşe ale ţării.

Duminică seara, 9 februarie, cântă la Oradea, pe 12 februarie în Bucureşti, pe 13 la Cluj-Napoca, pe 14 la Timişoara şi pe 16 la Constanţa. Artiştii vă promit un show rupt din viaţa reală, cu versuri sincere, fără promisiuni şi declaraţii siropoase. Biletele costă 25-30 de lei.

Bosquito împlineşte 20 de ani

La 1 februarie, trupa Bosquito a plecat în turneul pentru promovarea celui mai recent album al lor, „Sus”. Vor ajunge la Timişoara (14 şi 15 februarie), Botoşani (21 februarie), Suceava (22 februarie), Craiova (29 februarie) sau Drobeta Turnu Severin (1 martie). Aniversarea celor 20 de ani de activitate o sărbătoresc în Bucureşti, la Hard Rock Cafe, în seara zilei de 13 februarie. „Cum se întâmplă ca pe 14 februarie să împlinim 20 de ani de activitate, pregătiţi-vă pentru un show absolut special”, promit artiştii. Trupa Bosquito a fost fondată de Radu Almăşan la începutul anului 2000 şi a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influenţe, de la muzică ţigănească, până la elemente simfonice şi de hard rock.

 Compact, în turneu naţional

„Voi sunteţi cei care ne-aţi spus că suntem «Trupa din vis» şi asta a creat alt vis. Credem că visele noastre ne fac să rămânem împreună. Partea a doua a turneului nostru începe de Valentine’s Day, traversează Dragobetele, trecem ca fulgerul cu mărţişorul printre doamne şi domnişoare şi ne oprim, deocamdată, de Ziua Femeii”, a anunţat trupa Compact. Primul concert are loc la Filarmonica de Stat din Arad (14 februarie), urmează Timişoara (15.02), Oradea (17.02), Satu Mare (18.02), Zalău (19.02), Deva (22.02), Alba Iulia (23.02), Braşov (24.02), Tulcea (29.02), Galaţi (1.03), Târgu Jiu (7.03) şi Drobeta Turnu Severin (8.03). Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 90 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net