Tăriceanu: EBa este un om incapabil care nu are cultura elementară din şcoala generală

Într-o discuţie despre "Ziua porţilor deschise" de la Cotroceni, Călin Popescu Tăriceanu l-a acuzat pe Traian Băsescu de nepotism.

"Băsescu este un artist în a folosi acest limbaj care nu este niciodată acoperit de fapte, din contră, este contrazis. În jurul lui corupţia înfloreşte, nepotismul la fel", a spus Tăriceanu despre şeful statului.

"Avem exemplul fiicei lui care este de râsul unei întregi ţări când începe să vorbească în public pentru că nu stăpâneşte nu elementele esenţiale ale politicii, ea nu are cultura elementară pe care ţi-o dă şcoala generală şi liceul", a declarat Tăriceanu, lansând atacuri la adresa Elenei Băsescu.

Vorbind despre şansele pe care tinerii le au în România, fostul premier aduce ca argument suprem lipsa corectitudinii statului faţă de studenţi atunci când un om "incapabil" ne reprezintă ţara în Parlamentul European, făcând din nou referire la Elena Băsescu.

"Şi-atunci sigur că tinerii care fac studii văd că nu au niciun viitor şi se întreabă ce se întâmplă cu viitorul lor în condiţiile în care un om incapabil ajunge să îi reprezinte în Parlamentul European numai pentru că este fata preşedintelui", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
andreea marin
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg