Tăriceanu: EBa este un om incapabil care nu are cultura elementară din şcoala generală

Într-o discuţie despre "Ziua porţilor deschise" de la Cotroceni, Călin Popescu Tăriceanu l-a acuzat pe Traian Băsescu de nepotism.

"Băsescu este un artist în a folosi acest limbaj care nu este niciodată acoperit de fapte, din contră, este contrazis. În jurul lui corupţia înfloreşte, nepotismul la fel", a spus Tăriceanu despre şeful statului.

"Avem exemplul fiicei lui care este de râsul unei întregi ţări când începe să vorbească în public pentru că nu stăpâneşte nu elementele esenţiale ale politicii, ea nu are cultura elementară pe care ţi-o dă şcoala generală şi liceul", a declarat Tăriceanu, lansând atacuri la adresa Elenei Băsescu.

Vorbind despre şansele pe care tinerii le au în România, fostul premier aduce ca argument suprem lipsa corectitudinii statului faţă de studenţi atunci când un om "incapabil" ne reprezintă ţara în Parlamentul European, făcând din nou referire la Elena Băsescu.

"Şi-atunci sigur că tinerii care fac studii văd că nu au niciun viitor şi se întreabă ce se întâmplă cu viitorul lor în condiţiile în care un om incapabil ajunge să îi reprezinte în Parlamentul European numai pentru că este fata preşedintelui", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Regina Elisabeta a II a jpg
horoscop financiar 1 webp
proteste violente china covid noiembrie 2022 jpg
image
image
image
image
kiss FM jpeg
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Regina Elisabeta a II a jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg