Tarif de lux! O familie cu un copil plăteşte 100 de euro până la Babele şi înapoi


    Telecabina din Buşteni  a ajuns  un lux pentru mulţi români
Telecabina din Buşteni a ajuns un lux pentru mulţi români

Transportul pe cablu a devenit un lux pentru turiştii care vor să ajungă cu telecabina până la Babele. Tarifele au crescut atât de mult încât o familie cu un copil va cheltui o sută de euro pentru un traseu complet urcare-coborâre, scrie adevarul.ro.

Potrivit site-ului teleferic.ro, un bilet urcare-coborâre de la Buşteni şi până la Babele costă 170 de lei pentru un adult şi 80 de lei pentru un copil, cu condiţia ca acesta din urmă să nu fie mai mare de 12 ani. În caz contrar, copilul va plăti bilet întreg, de adult. Există şi varianta ca turiştii să cumpere doar bilet pentru urcare cu telecabina sau doar pentru coborâre, dar în acest caz tariful este de 90 de lei de persoană, pentru un adult, şi 50 de lei pentru copil. 

Nici la Sinaia biletele pentru transportul pe cablu nu sunt ieftine, dar în comparaţie cu Buşteni, preţurile par mai accesibile. Astfel, un tichet tur-retur Sinaia-Cota 2000 costă 60 de lei de persoană pentru un adult, iar un copil de până în 12 ani plăteşte pentru acelaşi traseu 30 de lei. Pe tronsonul Sinaia-Cota 1400, biletul este de 20 de lei pentur un adult şi 10 lei pentru un copil, iar tur-retur pe acelaşi traseu biletul este de 35 de lei de persoană pentru adult şi 18 lei pentru un copil.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg