Tatăl Ioanei, studenta ucisă la Iași, mărturie cutremurătoare: «Nu avea dușmani, nu se certase cu nimeni»

Ultima actualizare:

Ioana Vanesa Burlacu a fost uciză cu sânge rece, alături de iubitul ei marocan, Youssef Ajniyah, în vila din Iași în care abia se mutaseră. Tânăra studentă a avut parte de un sfârșit violent, iar criminalul ei este încă în libertate. Tatăl ei a vorbit pentru prima oară despre teribila crimă care a șocat o țară întreagă. Înainte să fie omorâtă, Ioana a vorbit cu părintele său.

Costel Burlacu vrea ca cei care se fac vinovați de crima fetei lui să plătească
Costel Burlacu vrea ca cei care se fac vinovați de crima fetei lui să plătească

„Ultima oară am vorbit marți cu ea. Voia să amenajăm casa în care ea stătea cu prietenul ei. Trebuia să merg să o ajut cu luminițele de sărbători acolo, la casă…”, a povestit plângând Costel Burlacu, pentru bzi.ro.

Tatăl fetei a declarat că fiica lui se înțelegea bine cu toată lumea și că nu își dă seama cine ar fi putut să îi facă așa ceva. Din ce știe el, Ioana nu s-a certat cu nimeni în ultima vreme. 

«Nu știu ce s-a întâmplat sau cine a făcut asta»

„Nu avea dușmani. Nu se certase cu nimeni înainte de nenorocirea asta. Ea studia, în anul II, la Școala Postliceală «Grigore Ghica Vodă», din Iași. V-am spus că discutasem cu ea să amenajăm frumos acolo, la casă. Nu știu ce s-a întâmplat sau cine a făcut asta… Am vorbit și la Parchet, am discutat și cu polițiști. Oamenii au unele indicii, dar eu cred că nu știu mai multe decât ceea ce știți și dumneavoastră”, a mai spus tatăl Ioanei. 

Costel Burlacu își dorește nespus de tare ca cei vinovați să plătească pentru ce i-au făcut fetei sale: „Nu știu de ce s-a întâmplat treaba aceasta… În orice caz, eu sper ca aceia care au făcut ce au făcut să plătească. În rest, nu știu ce să vă spun”.

Filmul crimei de la Iași. Cadavrele au fost incendiate

   Ioana Vanesa Burlacu și Youssef Ajniyahau fost înjunghiaţi şi mai apoi incendiaţi. Autoritățile cred că autorul crimei a vrut să își ascundă urmele. Autoritățile au deja o pistă.

  Suspectul principal în cazul dublei crime de la Iaşi a fost dat în urmărire generală, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar de arestare în lipsă. Suspectul este un marocan, pe nume Ahmed El Bourkadi, student la Medicină la Iaşi, coleg cu victimele. Nu se cunoaște încă motivul crimei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net