Taxify și-a schimbat denumirea. Uite cum îl găsești în aplicație!


    Cei care circulă cu Taxify trebuie să știe că aplicația se numește de astăzi Bolt
Cei care circulă cu Taxify trebuie să știe că aplicația se numește de astăzi Bolt

Clienții platformelor europene de transport trebuie să știe că Taxify și-a schimbat denumirea. Începând de astăzi, 7 martie, se numește Bolt, tradus însemană Fulger.

”Schimbarea s-a produs pentru ideea de rapiditate a curselor, pentru că Bolt înseamnă Fulger”, ne-au explicat reprezentanții companiei.

Noul brand va fi lansat treptat în piețele globale în următoarele săptămâni, înclusiv în România. Important de reținut este faptul că aplicația se va actualiza automat odată instalată pe telefon, astfel că utlizatorii nu trebuie să facă pași suplimentari.

Taxify este pe piață de cinci ani

“Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil și confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicație pentru taxiuri, de unde vine și numele original. Pe măsură ce am progresat în ceea ce privește misiunea noastră, am depășit și părți ale brandului, inclusiv numele. Având în vedere dorința noastră de a oferi o soluție problemelor din domeniul transportului la scară largă, ne dorim ca brandul să reflecte viitorul companiei, și nu trecutul. Noul nume Bolt provine de la mișcarea rapidă, fără efort, exact cum trebuie să fie o călătorie prin oraș. Subliniază de asemenea viziunea noastră cu privire la viitorul transportului, care va fi electric”, a explicat Markus Villig, CEO și cofondator Bolt.

Taxify se află în 30 de țări

Compania estoniană are în prezent 25 de milioane de utilizatori în peste 30 de țări în lume și este lider în Europa și Africa.

Este, de asemenea, prima companie care a adus serviciile de tip ride-hailing și închirierea de scutere în aceeași aplicație.

În prezent se lucrează la extinderea serviciilor de închiriere a scuterelor electrice în mai multe orașe europene. În țara noastră, serviciul nu este încă disponibil.

Așa arată aplicația Bolt pe telefon
Așa arată aplicația Bolt pe telefon
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Madonna FOTO Instagram
 dmitri rogozin sursa facebook
image
image
image
image
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg