Taximetristul violat, despre Luminiţa Perijoc: «Dacă nu era cuţitul m-aş fi lăsat»

Ultima actualizare:

    Nicolae a fost înjunghiat  pentru că nu s-a dovedit  destul de viril  pentru Luminiţa
Nicolae a fost înjunghiat pentru că nu s-a dovedit destul de viril pentru Luminiţa

Nicolae Stan, taximetristul ce susţine că a fost violat de Luminiţa Perijoc, nu-şi aminteşte cu exactitate dacă actul sexual dintre el şi violatoare s-a consumat.

Bulversat încă de cele întâmplate, el a mărturisit că, deşi a mai avut aventuri cu femei, pe violatoare a refuzat-o din cauza ameninţărilor cu cuţitul.

"Raportul sexual nu s-a consumat până la capăt, de fapt, nu mai ştiu dacă am ajuns până la final. Am observat că are nişte forme, dar n-am pus mâna pe ea ca să mă apăr, am pus mâna ca să îi fac masaj. Nu m-am opus. Dacă nu era cuţitul bănuiesc că m-aş fi lăsat, nu era o femeie de lăsat. Aş fi un mincinos să spun că femeia nu arăta bine, nu pot să zic că nu am avut aventuri, dar în cazul de faţă am zis nu", a povestit el pentru emisiunea "Poveştiri adevărate" de la Acasă TV.

Nicolae Stan susţine că Luminiţa Perijoc l-a violat şi l-a înjunghiat pentru că a respins-o

Deşi a fost la un pas de a fi ucis, Stan nu-i doreşte răul agresoarei sale, ba chiar şi-ar dori ca aceasta să nu ajungă după gratii din cauza lui.

"Cuţitul era mare şi mişcările alea rapide mă impresionau. Motoraşul era mort, nu puteam să funcţionez cu cuţitul la gât. Nu aş vrea să ajungă la închisoare. Nu ştiu ce vreau de la ea. Am tresărit când am văzut-o la spital", a mai spus taximetristul, negând în acelaşi timp faptul că a băut vin înainte de raportul sexual, aşa cum a susţinut Luminiţa Perijoc.

image
image
image
image
image
image
donald trump Getty Images
Zahăr vs îndulcitori artificiali FOTO Shutterstock
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock