Taximetristul violat ├«┼či reface via┼úa ├«n Suedia

image
Viaţa lui Nicu Stan e distrusă de doi ani

I-a ajuns. Nicu Stan, taximetristul "violat" de tânăra din Tulcea nu vrea să mai audă de România. Pentru că ajunsese batjocura tuturor, iar soţia l-a părăsit, Nicu a fugit la mii de kilometri depărtare.

La trei zile de la condamnarea Lumini┼úei Perijoc, Nicu Stan a aflat, ┼čocat, sentin┼úa judec─âtorilor. E negru de sup─ârare c─â femeia care i-a dat via┼úa peste cap nu va face nici m─âcar o zi de pu┼čc─ârie. Ea a primit patru ani de ├«nchisoare cu suspendare pentru tentativ─â de omor. "Nu se poate a┼ča ceva! Dac─â furi ┼či o g─âin─â ajungi la ├«nchisoare, iar dac─â dai cu cu┼úitul scapi cu suspendare. Mi-o fi zis c─â m─â iube┼čte, dar m-a lovit ┼či m-a nenorocit", ne-a spus nec─âjit Nicu. ┼×i asta nu este singura lui sup─ârare.

Luminiţa Perjoc a primit închisoare cu suspendare

image
Click! v-a prezentat pe larg detalii despre acest scandal

"Am fost nevoit s─â plec din ┼úar─â, de l├óng─â copiii mei. So┼úia m-a l─âsat pentru c─â nu mai suporta s─â fie ar─âtat─â cu degetul pe strad─â pentru c─â era ┬źnevasta violatului┬╗. Sunt ├«n Suedia acum ┼či muncesc ├«n construc┼úii. Nu c├ó┼čtig mare lucru, dar nu mai puteam lucra ca taximetrist acolo. Din ┬źNicu violatul┬╗ nu m─â scotea nimeni, ajunsesem s─â fiu batjocura tuturor. Aici, nu m─â ┼čtie nimeni", ne-a povestit Nicu.

simeon stalpnicul png
Click! v-a prezentat pe larg detalii despre acest scandal

Chiar ┼či a┼ča, b─ârbatul spune c─â nu poate uita prin ce a trecut ├«n noaptea de 22 spre 23 august 2012. Atunci, frumoasa tulceanc─â i-a pus g├ónd r─âu taximetristului Nicu, cel care ├«i f─âcea comisoane ori de c├óte ori avea nevoie. Acesta a sus┼úinut c─â Lumini┼úa a t─âb─âr├ót pe el, imediat ce l-a invitat ├«n cas─â. ├Änarmat─â cu un cu┼úit, l-ar fi supus pe b─ârbatul, ├«nsurat ┼či cu trei copii, la perversiuni sexuale.

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
carmen iohannis presidency.ro
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
lidia buble png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
carmen iohannis presidency.ro
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp