Teatru cu parfum interbelic, la Ploieşti

Ultima actualizare:

    Răzvan Mazilu
Răzvan Mazilu

Răzvan Mazilu, cel considerat pionier al genului «musical» în România, pune în scenă un nou spectacol, de această dată la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti. Este vorba de Zaraza, un spectacol de teatru, cabaret şi revistă, un musical autohton, ce are ca punct de plecare celebra legendă urbană a Zarazei, femeia misterioasă a perioadei interbelice.

“Este un spectacol despre o iubire imposibilă, despre prietenie şi trădare din dra-gos-te, despre parfumul seducător al unor vremuri pline de viaţă”, a declarat Răzvan Mazilu. Premiera oficială are loc în zilele de 2 şi 3 februarie, la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti. 

Phoenix, în turneu prin ţară

simeon stalpnicul png

Phoenix se întoarce în faţa publicului cu un proiect inedit: o sinteză între Anotimpurile pre-zentate pe albumul “Cei ce ne-au dat numele” şi Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu. Va fi o îmbinare între muzica brută, trăită prin forţa instrumentelor, şi sensibilitatea clasică a lui Enescu. Turneul Phoenix “Sinteza-Rapsodia” începe sâmbătă, 10 februarie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi. Urmează concerte la Târgu Mureş (12 febr), Cluj-Napoca (13 şi 14 febr), Alba Iulia (16 febr), Sibiu (17 febr), Braşov (18 febr) şi Drobeta Turnu-Severin (24 febr).

Ateliere pentru copii, la mall

simeon stalpnicul png

În perioada 3 februarie – 3 martie, București Mall îi așteaptă pe copii cu activități captivante și educative, în cadrul unei noi serii de Ateliere de weekend gratuite. În fiecare sâmbătă, în intervalul 16.00 – 19.00, cei mici vor putea să experimenteze jocuri noi și creative, tehnici de lucru manual inedite sau chiar să facă experimente stiințifice. Săptămâna viitoare, la 10 februarie, e organizat un atelier de pictură cu praf de marmură pisată şi planşe autocolante. Urmează „experimente chimice cu Profesorul trăsnit” (17 febr), spectacol de magie (24 febr) şi atelier de creaţie cu aţă colorată (3 martie).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net