Telverde la Ministerul Educa╚Ťiei. Unde suni s─â ├«ntrebi despre ├«nceperea ╚Öcolii ├«n contextul pandemiei de Covid

image
Cele dou─â linii telefonice vor func╚Ťiona ├«n zilele lucr─âtoare p├ón─â la ora 16.00Sursa foto: Pixabay

Telverde la Ministerul Educa╚Ťiei. Ministerul Educa┼úiei ┼či Cercet─ârii a pus la dispozi┼úie dou─â linii Telverde pentru a facilita accesul rapid la informa┼úii tuturor celor interesa┼úi de contextul educativ ┼či sanitar ├«n care se va desf─â┼čura activitatea didactic─â ├«n anul ┼čcolar/universitar 2020-2021.

Potrivit unui comunicat de pres─â al Ministerului Educa╚Ťei, prima linie Telverde - 0800672031- va fi pus─â la dispozi┼úia elevilor, studen┼úilor ┼či p─ârin┼úilor, ├«n vederea ob┼úinerii de informa┼úii privind reluarea/desf─â┼čurarea procesului instructiv-educativ, transmite Agerpres.

A doua linie telefonic─â- 0800672032 ÔÇô este destinat─â reprezentan┼úilor unit─â┼úilor de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar de stat ┼či administra┼úiei publice locale, cu scopul de a oferi consultan┼ú─â ├«n materie de accesare a fondurilor europene.

Telverde la Ministerul Educa╚Ťiei. Intervalul orar ├«n care sunt deschise telefoanele

MEC precizează că ordonanţa reglementează:

  • modalitatea de acordare de sprijin tuturor unit─â┼úilor de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar de stat care vor s─â aplice pentru achizi┼úia de tablete, pentru uz ┼čcolar, cu acces la internet, precum ┼či pentru alte echipamente/dispozitive electronice necesare desf─â┼čur─ârii activit─â┼úii didactice ├«n mediul on-line;
  • achizi┼úia de echipamente de protec┼úie medical─â, dezinfectan┼úi ┼či containere sanitare mobile, achizi┼úii decontate prin fonduri europene.

Telverde la Ministerul Educa╚Ťiei este gratuit ╚Öi va func┼úiona de luni p├ón─â vineri, ├«n intervalul orar 8,00 - 16,00.

copii andra catalin maruta1 png
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
BeFunky collage (33) jpg
paris pixabay
emma raducanu cluj jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
colaj kate middleton jpg
plimbare câine pixabay
colaj pro choice protest USA jpg
paris pixabay
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg