Temperaturile mai cresc, dar tot rece va fi în weekend

Ultima actualizare:

Ieri, au fost 10 grade, în Banat, azi vor fi 12 în sudul ţării şi doar 7-8 în restul ţării. Nopţile vor fi însă reci, cu valori ce pot coborâ până la minus 6 grade, în centrul ţării.

În acest weekend, vor fi în jur de 14 grade în Banat, circa 14 grade în nord, 10 grade în centrul ţării, Oltenia şi în Muntenia, 8-10 grade în Moldova şi Dobrogea, 0-2 grade la munte. Iată prognoza Centrului European de Prognoză, din Anglia.

Ce ne aşteaptă în următoarele trei luni

OCTOMBRIE. Vremea va fi mai rece decât în mod normal, dar vor fi şi zile însorite, în sud, vest şi sud-est. Precipitaţiile vor fi puţine în sudul Moldovei, Dobrogea, sudul Munteniei şi în Lunca Dunării.

NOIEMBRIE. Temperaturi mai ridicate în sudul şi vestul ţării. Valorile vor fi scăzute în restul ţării, iar în nordul ţării ar putea sosi iarna, la sfâşitul lunii noiembrie. Precipitaţiile vor fi însemnate, până la 80 litri pe metru pătrat, în Mehedinţi.

DECEMBRIE. Va fi frig în centrul şi nordul ţării, unde temperaturile vor fi mai mici decât în mod normal. Valorile vor fi frecvent sub 8 grade, în jumătatea de nord a ţării, iar în Lunca Dunării, în jur de 0 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net