Tentativă de sinucidere sau accident? O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc

21 august 2019
image
T├ón─âra de 20 de ani s-a pr─âbu┼čit ├«n gol de la etajul 8 al imobilului ├«n care locuia

O t├ón─âr─â de 20 de ani din Bucure╚Öti a c─âzut de la etajul 8 al blocului ├«n care locuia, ├«n noaptea de mar╚Ťi spre miercuri. Cel care a sunat la 112 pentru a solicita ajutorul a fost un vecin, alarmat de zgomotul auzit. Din nefericire, prognosticul medicilor este unul rezervat.

O t├ón─âr─â de 20 de ani s-a pr─âbu┼čit de la etajul 8 al blocului ├«n care locuia ├«n noaptea de 20 august. Cel care a anun┼úat echipajul de ambulan┼ú─â a fost vecinul tinerei, alertat de zgomotul pe care ├«l auzise, o bubuitur─â. A ie┼čit pe balcon pentru a identifica sursa zgomotului, iar acela a fost momentul ├«n care a observat c─â vecina sa era c─âzut─â pe caldar├óm."Am auzit o bubuitur─â, ┼či am ie┼čit ┼či o fat─â era c─âzut─â sub gardul viu. A venit poli┼úia, salvarea, dar nu mi┼čca", a povestit vecinul. A sunat la 112 pentru a solicita interven┼úia unui echipaj, medicii au ajung cu rapiditate la fa┼úa locului, iar t├ón─âra a fost transportat─â la spital. Din nefericire, medicii sunt rezerva┼úi ├«n privin┼úa ┼čanselor sale de supravie┼úuire.

Poli┼úi┼čtii au dou─â piste: Tentativ─â de suicid sau accident

Cauzele care au dus la producerea tragediei sunt necunoscute momentan, ├«ns─â oamenii legii au deschis o anchet─â pentru a elucida misterul. Ei au ├«n vedere dou─â piste, fie un accident, fie o tentativ─â de suicid. Urmeaz─â ca poli┼úi┼čtii s─â discute cu apropia┼úii tinerei ┼či s─â investigheze probele prezente la locul cu pricina, un bloc din sectorul 2 a Capitalei.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Dan Negru TVR jpg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg