«Teroristul» preşedinţilor atacă din nou

Ultima actualizare:
2000. Emil Constantinescu  a fost împroşcat  cu cerneală
2000. Emil Constantinescu a fost împroşcat cu cerneală

Inamicul public numărul unu a vrut să mai facă şi marți (21 iunie) un pocinog. Nu se ştie ce, pentru că a fost oprit la timp de agenţii de pază. Cert este că Faur Isaia l-a aşteptat pe Klaus Iohannis la intrarea în Primăria Sibiu, unde i-a dat o petiţie.

Când zici Isaia, parcă spui ”dracu’ gol”. O ţară întreagă îl ştie pe cel care le-a dat fiori multor şefi de stat. Cea mai cunoscută ispravă a timişoreanului de 68 de ani datează din anul 2000. Atunci, Faur Isaia s-a strecurat pe lângă ofiţerii SPP şi l-a împroşcat cu cerneală pe faţă pe preşedintele Emil Constantinescu. Şi ieri, în jurul orei 12.30, a reuşit să ajungă la câţiva paşi de Klaus Iohannis, însă garda preşedintelui a fost pe fază şi s-a interpus la timp între ei.

2001. Nu s-a lăsat până nu a  dat faţă în faţă cu Ion  Iliescu ca să-şi spună oful
2001. Nu s-a lăsat până nu a dat faţă în faţă cu Ion Iliescu ca să-şi spună oful

Omul a fost paşnic de data asta şi a dorit să-i înmâneze şefului statului un memoriu. Iohannis a luat hârtia, după care omul a fost urcat în dubă şi dus la secţia de poliţie. Nu înainte să-i reproşeze lui Iohannis că i-a mai dat un memoriu în urmă cu un an şi nu s-a întâmplat nimic. Isaia a venit la Sibiu ca să-l întâlnească pe preşedinte, ştiind că acesta va vizita primăria din oraş alături de invitatul său de onoare, Joachim Gauck, omologul german. Faur Isaia este un personaj extrem de controversat, după ce s-a făcut remarcat prin mai multe incidente.

S-a suit pe un restaurant


    2001. Nu s-a lăsat până nu a  dat faţă în faţă cu Ion  Iliescu ca să-şi spună oful
2001. Nu s-a lăsat până nu a dat faţă în faţă cu Ion Iliescu ca să-şi spună oful

În 2001, s-a suit pe un restaurant din Timişoara ca să protesteze. La nici o lună, a recidivat.

A tăiat cablurile tv

A tăiat cu o toporişca cablurile tv chiar în timpul unei transmisiuni directe. Tot în 2001, bărbatul a sărit în faţa maşinii preşedintelui Ion Iliescu, reuşind să ­oprească coloana oficială. I-a dat o scrisoare acestuia şi i-a cerut o audienţă la Cotroceni.

A sărit în faţa ­coloanei oficiale

După ce s-au fript o dată, autorităţile au preferat să-l îndepărteze din Timişoara câteva zile în 2001, atunci când Iliescu a vizitat oraşul. În semn de protest, Faur Isaia s-a cocoţat pe o clădire din Piaţa Operei.

simeon stalpnicul png

A scuipat un judecător

Ulterior, s-a mai urcat pe o clădire din Bucureşti, în zona Universităţii, a scuipat un judecător şi a bătut-o pe şefa de sală a Operei din Timişoara pentru că nu a fost lăsat să urmărească fără bilet spectacolul “Liliacul”. În 2007, Isaia a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi şi poliţişti. Încerca să se apropie de preşedintele de la acea dată, Traian Băsescu. De-a lungul timpului, ”extravaganţele” i-au fost întrerupte de o scurtă şedere în închisoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net