Tibi Ușeriu, transportat de urgență la spital cu elicopterul

Ultima actualizare:

    Tibi Ușeriu a fost transportat la spital cu elicopterul
Tibi Ușeriu a fost transportat la spital cu elicopterul

Tibi Ușeriu a fost scos din ultramaratonul Yukon Arctic Ultra din cauza faptului că a suferit degerături la picioare, astfel că, sportivul a fost transportat de urgență la spital cu elicopterul.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a asociației pentru care Tibi Ușeriu a mers la ultramaraton. Organizatorii l-au scos din concurs pe Tibi din cauza problemelor întâmpinate, iar sportivul a fost transportat de urgență la spital.

El a parcurs 80 de kilometri, în 24 de ore, în condiții extreme și printr-o zonă sălbatică a Canadei. Atunci când s-a dat startul, pe termometru arătau minus 38 de grade.

„Din păcate, acest telefon - așteptat cu sufletul la gură - ne-a adus vești foarte proaste: Tibi a suferit degetături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs și încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul. Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi. Din păcate, această cursă s-a oprit aici”, au anunțat, luni seara, pe Facebook, reprezentanții Asociației Tășuleasa Social pentru care Tibi Ușeriu a plecat la maraton, ocazie cu care el ar fi promovat un nou proiect al Asociației, mai precis drumul Via Transilvania.

Competiția este considerată ca fiind mai dificilă decât maratonul 6633 Arctic Ultra pe care Tibi Ușeriu l-a câștigat de trei ori consecutiv, fiind mai lung și desfășurându-se printr-o zonă sălbatică. Tibi Ușeriu a fost singurul român care s-a înscris în concurs, la proba de 700 de kilometri.

Cursa se desfășoară pe traseul Whitehorse (start) – Muktuk – Dog Grave Lake – Braeburn – Ken Lake – Carmacks – McCabe – Pelly Crossing – Pelly Farm – Scroggie Creek – Dawson City (sosire).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
image
actualitate.net
image
actualitate.net