Țiganii au ajuns celebri în presa britanică! O nuntă de bogătași i-a uimit pe străini


    Nunta de țigani i-a lăsat mască pe jurnaliștii britanicifoto: Arhiva Personală
Nunta de țigani i-a lăsat mască pe jurnaliștii britanicifoto: Arhiva Personală

O nuntă țigănească din Petroșani i-a lăsat mască pe jurnaliștii britanici, care au fost impresionați de bolizii de lux prezenți la ceremonie.

Peste 700 de persoane au participat la o nuntă de țigani bogați din Petroșani. Întreaga ceremonie a fost sărbătorită cu mașini de lux, printre care și Ferrari, Lamborghini sau Porsche, din cauza cărora a fost blocată circulația. Petrecerea a uimit presa britanică, care a scris despre eveniment și despre bolizii prezenți la nuntă.

Iată cum s-a desfășurat nunta

Convoiul maşinilor de lux

Site-ul dailymail.co.uk a scris despre parada autovehiculelor care a „paralizat traficul în timp ce întregul oraș a participat la petrecere”. Acesta nu a fost singurul detaliu care le-a atras atenția ziariștilor. Ei au scris și despre faptul că, în timp ce semafoarele erau scoase din funcțiune, mirele și mireasa s-au plimbat într-o caleașcă albă, împodobită cu steaguri ale României, și trasă de doi armăsari negri.

Mai mult, se pare că nici artiștii Florin Salam și Nicolae Guță nu au scăpat de gura presei. Site-ul britanic a menționat faptul că cei doi cântăreți au încins atmosfera la nuntă și că muzica putea fi auzită de la câteva străzi distanță.

Un alt lucru care le-a atras atenția britanicilor a fost un bărbat căruia i s-a refuzat accesul la petrecere. Pentru că nu a putut participa, bărbatul s-a urcat pe o clădire din apropiere și a aruncat cu pietre în locul unde s-a ținut petrecerea, iar ulterior a fost arestat.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg