Timişoara: Poliţiştii au lichidat o reţea de trafic de droguri coordonată de un deţinut

Ultima actualizare:

    Într-un loc special amenjat ca seră se aflau 28 de ghivece cu canabis.
Într-un loc special amenjat ca seră se aflau 28 de ghivece cu canabis.

Un bărbat încarcerat la Penitenciarul Timişoara şi care ispăşeşte o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru contrabandă cu ţigări este cercetat de procurorii DIICOT, fiind suspectat de coordonarea unei reţele de trafic internaţional de droguri, şapte persoane fiind reţinute în acest caz relatează corespondentul Mediafax.

Bărbatul este suspectat că a constituit şi a coordonat o grupare formată din tineri cu vârste între 18 şi 20 de ani, toţi studenţi, care aduceau cannabis din Serbia la Timişoara.Conform surselor citate, coordonatorul reţelei de traficanţi de droguri aduse din Serbia era ajutat în organizarea transporturilor de către iubita lui, care îl vizita în penitenciar. Bărbatul aflat în Penitenciarul Timişoara a reuşit să îşi pună oamenii pe care îi coordona în legătură cu doi cetăţeni sârbi care furnizau drogurile.

Iubita liderului grupării şi-a racolat propriul frate în afacerea cu droguri, acesta devenind, de altfel, unul dintre principalii cărăuşi. La ultimul transport, tânărul ar fi fost cel care a adus din Serbia peste un kilogram de cannabis. Drogurile erau cumpărate de la cetăţeni sârbi cu 2.000 de euro un kilogram şi revândute pe piaţa din Timişoara cu 10.000 de euro kilogramul.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Crimă Organizată a monitorizat gruparea în timp ce făcea trei astfel de transporturi de droguri, ultimul fiind joi dimineaţă.În noaptea de joi spre vineri, cei doi cetăţeni sârbi care furnizau drogurile au fost ridicaţi de către procurori şi duşi la audieri. În total, zece persoane au fost audiate în noaptea de joi spre vineri, iar procurorii au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele a şapte dintre acestea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net