Tinerii care au jefuit şi bătut cinci femei pe stradă, reţinuţi de poliţişti

simeon stalpnicul png
Tinerii au fost propuşi pentru arestare preventivăfoto: arhiva personală

Jaf la drumul mare! Trei tineri care au agresat pe stradă cinci femei din municipiul Botoşani, una dintre victime având 92 de ani, şi le-au deposedat de bunuri, au fost reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie calificată.

Primele două femei au fost atacate de tineri în după-amiaza zilei de 14 decembrie, iar celelalte trei, a doua zi, după lăsarea întunericului, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă judecătoria Botoşani, Nicoleta Arpinte. În toate cazurile este vorba despre femei din municipiul Botoşani de peste 40 de ani, cea mai în vârstă având 92 de ani, toate atacate din spate, fără să îi poată vedea pe agresori, şi în zone în care nu există camere de supraveghere. Una dintre victime a fost urmărită în scara blocului şi bătută, în timp ce alta a fost agresată în faţa porţii casei sale, toate, însă, fiind lovite cu o violenţă ieşită din comun şi nejustificată, potrivit sursei citate.

Tinerii au furat de la femei cercei, verighete, două telefoane mobile, câteva carduri bancare şi o sumă mică de bani, a mai menţionat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Cei trei au fost reţinuţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, după ce au comis o altă înfracţiune în judeţul Suceava, ei fiind identificaţi cu greutate deoarece locuiesc în Dorohoi, iar tâlhăriile pentru care erau căutaţi au fost comise în Botoşani.

În faţa anchetatorilor, aceştia au recunoscut faptele de care sunt acuzaţi, însă fiind audiaţi separat, fiecare a declarat că a fost prezent dar că ceilalţi au comis tâlhăriile. Tinerii vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
rsf1 jpg
Protest fata de mobilizare in Rusia FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg