Ținutele lui Carmen Iohannis: Prima Doamnă, desființată de stiliști

Ținutele lui Carmen Iohannis: Prima Doamnă a fost în vizită la designerul pe care îl adoră Regina Letizia
Ținutele lui Carmen Iohannis: Prima Doamnă a fost în vizită la designerul pe care îl adoră Regina Letizia

Deși ținutele lui Carmen Iohannis (54 de ani) au fost foarte apreciate de public, stiliștii sunt de altă părere. Teodora Burz susține că Prima Doamnă a făcut o gafă de neiertat, pentru acest nivel, în cadrul vizitei din Spania.

Cuplul prezidențial a  fost într-o vizită oficială în Spania, în perioada 12-14 iulie, la invitația Regelui Felipe al VI-lea și a Reginei Letizia. Ținutele lui Carmen Iohannis au fost create de designerul român Alexandru Ciucu, pe care stilistul Teodora Burz le-a criticat dur.

Ținutele lui Carmen Iohannis: „Ar fi trebuit să poarte mânecă lungă”

Ținutele lui Carmen Iohannis nu au fost inspirate pentru vizita în Spania, cel puțin așa susține Teodora Burz: „E vorba de niște reguli simple, de care ar trebui să se țină cont atunci când vine vorba despre o apariție de acest gen. Mă refer la suprafața de piele expusă, aspect pe care ar trebui să se pună o atenție deosebită. Dacă ar fi fost o apariție într-un alt context, probabil că ar fi fost relativ ok”.

Teodora Burz nu a apreciat ținutele lui Carmen Iohannis
Teodora Burz nu a apreciat ținutele lui Carmen Iohannis

Ținutele lui Carmen Iohannis: Prima Doamnă a mai purtat, pe lângă rochia roz, din brocart înflorat, o pereche de sandale bej cu fundiță, pentru care se pare că a făcut o pasiune. Încălțările costă 750 € și sunt marca Salvatore Ferragamo, iar Carmen Iohannis le-a mai purtat și cu alte ocazii, în Campania electoral și la lansarea cărții “Pas cu pas” a Președintelui Klaus Iohannis.

Ținutele lui Carmen Iohannis nu au fost pe placul stiliștilor români. Chiar și sandalele ei preferate au fost criticate de Teodora Burz, invitată la Antena 3, care a spus că: „Cred că sandalele ar fi trebuit alese într-un alt mod. Eu nu aș fi ales sandale. Ar fi trebuit să poarte mânecă lungă, așa cum a purtat și Regina, pentru că pielea care rămâne la vedere să fie cât mai puțină. Cred că ar fi trebuit ca fiecare element din ținută să fie atemporal”.

Ținutele lui Carmen Iohannis: rochie vernil, la întâlnirea cu românii din diaspora

Ținutele lui Carmen Iohannis au impresionat prin eleganța lor. La întalnirea cu comunitatea românilor din Spania, Prima Doamnă a României a purtat o rochie vernil inter, realizată din trei feluri de mătase: crepe de chine, satin și muselina. Ținutele lui Carmen Iohannis, purtate la întâlnirea cu Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea sunt semnate de designerul Alexandru Ciucu.

Ținutele lui Carmen Iohannis: Prima Doamnă, în vizită la desginerul preferat al Reginei Letizia


    Ținutele lui Carmen Iohannis: Prima Doamnă a fost în vizită la designerul pe care îl adoră Regina LetiziaFoto: Arhiva personală
Ținutele lui Carmen Iohannis: Prima Doamnă a fost în vizită la designerul pe care îl adoră Regina LetiziaFoto: Arhiva personală

Ținutele lui Carmen Iohannis: Prima Doamnă a fost în vizită la Felipe Varela, designerul preferat al Reginei Letizia. Ea s-a uitat la piesele vestimentare din atelier și a discutat, la o cafea, cu două doamne care i-au at sfaturi în alegerea hainelor. Ținutele lui Carmen Iohannis: Creatoarea de modă Eli Lăslean a publicat fotografii pe pagina ei personală de Facebook, în care Prima Doamnă probează o rochie de culoare galben aprins.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub anamaria prodan png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia