Tiroliene şi pistă de bob lângă Galaţi. Cum arată cea mai nouă atracție turistică din România

Ultima actualizare:

De câteva zile, gălăţenii au un nou loc de petrecere a timpului liber. La doar 15 kilometri de oraşul Galaţi, în inima pădurii Gârboavele, a fost amenajat parcul de aventură EscapeLand, care se întinde pe nu mai puţin de 8 hectare, după cum informează adevarul.ro.

Copiii deja au luat cu asalt traseele. FOTO: CJ Galaţi
Copiii deja au luat cu asalt traseele. FOTO: CJ Galaţi

Inaugurat joia trecută, parcul a stârnit deja interesul celor mici, dar şi al celor mari, pentru că este un Parc de Aventură pentru toate vârstele. El este şi situat „strategic”, la o aruncătură de băţ de Municipiul Galaţi, astfel că cei dornici de distracţie ajung acolo în aproximativ zece minute cu maşina.

Situat în pădurea Gârboavele, complexul de agrement este singurul de acest tip din judeţul Galaţi şi are 15 trasee de diferite dificultăţi destinate atât copiilor, cât şi adulţilor iubitori de adrenalină. În plus, are deja amplasate tiroliene spectaculoase, una cu o lungime de 150 metri şi alta de 180 metri!

În viitorul apropiat, promit proprietarii, parcul va fi dotat cu o pistă de bob suspendată, care va putea fi folosită în toate anotimpurile şi care va deveni, cu siguranţă, principala atracţie a locului.

De altfel, în Pădurea Gârboavele pare să se fi mutat centrul de distracţie al gălăţenilor, tot acolo mai găsindu-se Grădina Zoologică, Muzeul Satului şi Muzeul Pescăresc.

Parcul e deschis de miercuri până duminică. FOTO: CJ Galaţi
Parcul e deschis de miercuri până duminică. FOTO: CJ Galaţi

Cei care au trecut pragul parcului în primele zile de la deschidere s-au putut bucura de trasee precum „scara amiralului”, „fusurile suspendate” sau „podul tibetan”. Bucuroşi au fost şi părinţii celor mici, căci tarifele de intrare nu sunt foarte mari.

Astfel, conform „Adevărul”, miercuri şi joi, tariful pentru 3 ore este de 25 lei pentru copii şi 35 de lei pentru adulţi, în timp ce vineri, sâmbătă şi duminică, tariful este 30 de lei pentru copii şi 40 de lei pentru adulţi, pentru o perioadă de 3 ore.

Pentru fiecare oră suplimentară se vor plăti 15 lei (miercuri şi joi) sau 20 de lei (vineri-duminică). După cum v-aţi dat seama, lunea şi marţea parcul este închis. În rest, este deschis între orele 10.00 şi 20.00, ultima intrare fiind la ora 17.00.

„Este situat în Pădurea Gârboavele, cea mai frumoasă zonă a oraşului Galaţi. Parcul de Aventură are cele mai mici tarife din ţară, sunt accesibile pentru toate buzunarele. De asta am ţinut să fie administrat de o societate din subordinea Consiliului Judeţean. Pe noi nu ne interesează să facem profit, ne interesează să vină lumea să se distreze şi să petreacă timpul liber alături de familie”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi pentru „Adevărul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net