Titi Aur s-a vindecat de COVID. “M-am născut a doua oară”


    Titi Aur și doctorul Oleg Tacu de la Spitalul din Bârlad, cel care l-a făcut bine pe campionFoto: vremeanoua.ro
Titi Aur și doctorul Oleg Tacu de la Spitalul din Bârlad, cel care l-a făcut bine pe campionFoto: vremeanoua.ro

Pilotul Titi Aur a scăpat de boala Covid-19! Titi Aur a reușit să învingă virusul pe care l-a contactat în perioada 28 martie – 1 aprilie. Titi Aur este mai bun pilot de curse pe care l-a avut vreodată România

Titi Aur s-a dus pe 3 aprilie la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, spital suport Covid. A ajuns aici pentru că s-a simțit rău în timp ce se afla la părinții săi, domiciliați în Bârlad.

Ce s-a întâmplat la Spitalul din Bârlad cu Titi Aur

După teste și analize, doctorii Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” au descoperit că Titi Aur are COVID și avea plămânii afectați 30 la sută. Fostul mare sportiv a fost imediat internat la secția Chirurgie, fiind sub supravegherea medicului chirurg Oleg Tacu. Starea pilotului s-a înrăutățit, pacientul ajungând la un moment dat cu plămânii afectați 45 la sută și având nevoie de două surse de oxigen pentru a respira. Pe 12 aprilie Titi Aur a fost externat și este acum  la Bârlad, în casa părontească, unde se reface după crunta luptă dusă cu coronavirusul.

Ce a spus Titi Aur la auzul veștii că este vindecat de COVID

”M-am născut a doua oară! Norocul meu a fost că nu am avut alte comorbidități, medicii putând să-mi administreze medicamente puternice, care au dereglat organismul, dar acesta fiind sănătos a rezistat! Nu am cuvinte să mulțumesc medicilor de la Bârlad.(…)După șase zile cu masca de oxigen la două surse cu peste 20 litri/min, timp în care m-am simțit <<strâns de gât>> și cu senzații dese de atac de panică, am reușit să respir 20 de minute fără mască. Din păcate, mai există și minți <<zăpăcite>> care susțin că e fake. Dacă nu ar fi fost și astfel de comentarii, ar fi însemnat că am ajuns în RAI. Încercați să vă feriți de acest virus pentru că el chiar există și ATENȚIE, cei care susțineți public contrariul și tratamentul făcut acasă <<după ureche>>, puteți deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred în voi! Cereți ajutor de specialitate fără nicio ezitare”, a spus potrivit vremeanoua.ro, Titi Aur după ce a fost externat din spital. Pilotul de raliuri are prescris de la medicul său care l-a îngrijit, chirurgul Oleg Tacu, două săptămâni de repaus, pentru a se reface în totalitate!

Citiți și

Titi Aur respiră cu ajutorul unei măşti de oxigen, după ce i-au fost afectați plămânii de Covid: "Nu mă simt prea bine"

Pilotul Titi Aur, internat în spital cu Covid-19. "Pentru mine, verdictul a fost mai greu"

despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
masina cu lemne furate din padure jpeg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png