Trafic intens spre mare şi munte, din Bucureşti

image
Tot mai mulţi români vor să plece din Bucureşti, de 1 MaiFoto Click!

Aglomeraţie mare pe şoselele României, de 1 Mai! Traficul rutier este intens în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, mai ales pe DN1, dinspre Bucureşti, şi începuse să se intensifice şi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, potrivit Centrului Infotrafic.

Traficulul rutier este intens pe DN1 Bucureşti - Braşov, dar şi pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. Valorile de trafic sunt ridicate în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, mai ales că pe DN1, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov, capacitatea de circulaţie e diminuată din cauza trecerii de la două, la o bandă de circulaţie.

Pentru evitarea aglomeraţiei pe DN1, pot fi utilizate următoarele variante alternative: către Braşov - DN1A Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele; către Sinaia - DN7 Bucureşti - Bâldana, DN 71 Bâldana - Târgovişte - Fieni - Sinaia; către zona Bran-Moeciu - A1 Bucureşti - Piteşti, DN73 Piteşti - Braşov.

În plus, şi pe A2 Bucureşti - Constanţa, traficul începuse să se intensifice, după ora 8.00. Şoferii trebuie să ştie că pot achita taxa de pod de la Feteşti şi în sistem electronic (prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577) sau la oricare dintre benzinăriile de pe autostradă. Ei pot trece liber prin staţia de taxare, cu condiţia ca taxa respectivă să fie plătită ulterior, până a doua zi, la ora 24.00, potrivit Mediafax.

Centrul Infotrafic recomandă ca accesul către autostradă din Bucureşti să se facă prin zona Dristor şi în continuare pe Bulevardul Theodor Pallady, deoarece aglomeraţia se formează, de obicei, la intersecţia Splaiul Independenţei cu Şoseaua de Centură (zona Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov).

"Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, iar în situaţia în care se formează coloane, cei care încheie o coloană care încetineşte sau opreşte brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să oprească în timp util", spun poliţiştii de la Infotrafic.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (2) jpg
mobilizare Rusia Foto captură video
Salina Târgu Ocna Foto Adevărul
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg