Trafic oprit temporar în staţia Valu lui Traian, din cauza unei defecţiuni. Opt trenuri vor ajunge cu întârziere la destinaţie

image
Trafic oprit temporar în staţia Valu lui Traian

Opt trenuri de călători care circulau prin Valu lui Traian, judeţul Constanţa, vor ajunge cu întârziere la destinaţie, marţi seară, după ce traficul feroviar a fost oprit timp de aproape o oră, din cauza unei defecţiuni la instalaţia de centralizare electronică.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, în intervalul 17,10-17,57, traficul feroviar a fost temporar oprit, pe raza SRCF Constanţa, în staţia CF Valu lui Traian, din cauza defectării Instalaţiei de Centralizare Electronică", se arată într-un comunicat al CFR.

Conform sursei citate, echipele de intervenţie s-au deplasat acolo şi au remediat defecţiunea. Ca urmare a defecţiunii, opt trenuri de călători au staţionat în gările adiacente, iar ulterior şi-au reluat circulaţia, urmând să ajungă la destinaţie cu întârziere.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest deranjament şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop redeschiderea circulaţiei în cel mai scurt timp", transmite sursa citată.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
militar pedofil jpeg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
Cozi kilometrice la granița dintre Rusia și Georgia. Foto Maxar Technologies
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta