Trafic rutieri îngreunat. Microbuz cu 12 cetățeni din Republica Moldova, răsturnat în Vaslui

simeon stalpnicul png
Vasluiul se află sub cod galben de ninsori Foto: curierulnational.ro

Momente de panică pentru 12 călători, miercuri seara, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Vaslui. Din primele cercetări a reieșit faptul că principala cauza a producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pasagerii au ieșit singuri din vehicul, neavând nevoie de îngrijiri medicale. Microbuzul, în care se aflau cei 10 pasageri mergea spre Chişinău, iar la un moment dat şoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza zăpezii aşezate pe carosabil şi s-a răsturnat pe marginea drumului, fiind în imposibilitatea de a rederesa mașina. Doar o singură persoană din cele prezente la fața locului a primit îngrijiri pe moment de la medicii care au fost alertați prin apel la 112. După ce situația s-a remdiat, pasagerii și-au continuat drumul către Albița. Traficul în zona s-a desfăşurat pe un singur sens, în condiţii de iarnă, pe toată durata cercetărilor.

Prefectul județului Vaslui a oferit o scurtă declarație privind accidentul care a avut loc mieruri seara. „Era un microbuz cu cetăţeni din Republica Moldova, 11. Niciunul nu a fost rănit, o singură persoană a necesitat intervenţii minore. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo. După cum vedeţi, drumul e la negru. Drumul e circulabil, dar se circulă în condiţii de iarnă", a fost declarația lui Eduard Popică, prefectul județului Vaslui. "Nu au fost persoane duse la spital. Pasagerii au fost preluaţi de un alt microbuz", a afirmat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa, potrivit Agerpres.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
image png
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu