Trafic rutieri îngreunat. Microbuz cu 12 cetățeni din Republica Moldova, răsturnat în Vaslui

Ultima actualizare:

    Vasluiul se află sub cod galben de ninsori Foto: curierulnational.ro
Vasluiul se află sub cod galben de ninsori Foto: curierulnational.ro

Momente de panică pentru 12 călători, miercuri seara, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Vaslui. Din primele cercetări a reieșit faptul că principala cauza a producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pasagerii au ieșit singuri din vehicul, neavând nevoie de îngrijiri medicale. Microbuzul, în care se aflau cei 10 pasageri mergea spre Chişinău, iar la un moment dat şoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza zăpezii aşezate pe carosabil şi s-a răsturnat pe marginea drumului, fiind în imposibilitatea de a rederesa mașina. Doar o singură persoană din cele prezente la fața locului a primit îngrijiri pe moment de la medicii care au fost alertați prin apel la 112. După ce situația s-a remdiat, pasagerii și-au continuat drumul către Albița. Traficul în zona s-a desfăşurat pe un singur sens, în condiţii de iarnă, pe toată durata cercetărilor.

Prefectul județului Vaslui a oferit o scurtă declarație privind accidentul care a avut loc mieruri seara. „Era un microbuz cu cetăţeni din Republica Moldova, 11. Niciunul nu a fost rănit, o singură persoană a necesitat intervenţii minore. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo. După cum vedeţi, drumul e la negru. Drumul e circulabil, dar se circulă în condiţii de iarnă", a fost declarația lui Eduard Popică, prefectul județului Vaslui. "Nu au fost persoane duse la spital. Pasagerii au fost preluaţi de un alt microbuz", a afirmat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa, potrivit Agerpres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net