Tragedie în Sălaj. Două fete de 9 și 12 ani au murit arse de vii în propria casă. Unde erau părinții

Ultima actualizare:

Este jale mare într-o localitate din Sălaj unde Anamaria și Cristina, două surori, de 9 și 12 ani au murit într-un incendiu devastator care le-a cuprins locuința. Fetițele erau singure în camera lor, unde a izbucnit focul și nu s-au putut salva. Potrivit primelor cercetări, părinții micuțelor erau la o petrecere.

Din toată casa nu a ars decât camera unde stăteau surorile
Casa unde au murit în incendiu cele două surori. Foto: graiulsalajului.ro

Tragedia s-a petrecut dumincă seară dar amănuntele șocante s-au aflat de abia acum. Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Porolissum" al județului Sălaj a fost anunțat la ora 20.42, prin apel la numărul unic de urgență 112, despre producerea unui incendiu la o casă din localitatea Cuceu.  

Cine a anunțat pompierii despre incendiu 

Vecinii sunt cei care au văzut cum ies flăcări dintr-o cameră a casei și au cerut ajutor. „La fața locului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Secției Jibou: o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD (o ambulanță tip B2 și o autospecială cu medic) încadrate cu 9 pompieri, respectiv o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean”, au explicat ulterior reprezentanții ISU Sălaj citați de graiulsalajului.ro

Cum au fost găsite cele două surori 

Potrivit pompierilor, cele două copile nu au avut nicio șansă de scăpare. Când au ajuns echipele de intervenție casa era inundată de fum iar cele două surori au fost găsite îmbrățișate în camera unde a izbucnit și vâlvătaia. 

A început rapid o luptă contra cronometru pentru salvarea lor dar copilele aveau arsuri pe aproape 80% din suprafața corpului și nu s-a mai putut face nimic pentru ele. 

Ce spun pompierii despre incendiu 

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi izbucnit de la soba din locuință, iar în tot acest timp părinții ar fi fost plecați la o petrecere de botez și fetițele de 9 și respectiv 12 ani ar fi fost lăsate singure în casă. Părinții vor trebui să trăiască toată viața cu gândul că dacă ar fi stat acasă și nu ar fi ales distracția, surorile Anamaria și Cristina ar fi fost în viață. Deocamdată a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă în REM relatează observatornews.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
masa de paste jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net