TRAGEDIE: Un bebeluş a murit înecat cu lapte (FOTO şi VIDEO)

Mihaela Iftimie, o fetiţă de numai patru luni din Satu Mic, comuna Craidorolţ, a murit înecată. Micuţa a fost lăsată nesupravegheată pe pat de către mama ei, care a plecat să dea de mâncare la porci. Fetiţa a fost găsită vânătă, întinsă pe pat, de nişte vecini.

„Am auzit şi noi cazul. Camelia Rus, vecina familiei Iftimie, a găsit-o pe Mihaela când a vizitat-o pe mama acesteia, la care obişnuia să meargă la cafea. Copiii celor două familii obişnuiau să se joace împreună şi, când doamna Rus a intrat ieri după-masa în casă, micuţa era vânătă la gură, îi curgea mâncarea şi avea ochii închişi. Speriată, femeia a chemat ambulanţa şi pe un alt vecin cu care să pornească spre Carei. Din câte am înţeles de la vecini, mama Mihaelei era în coteţ, dădea de mâncare la porci", povesteşte Bela Balogh, asistenul social din cadrul Primăriei Craidorolţ.

Fetiţa a murit în ambulanţă

Mihaela nu a putut fi salvată de medicii de pe ambulanţă. „Fetiţa nu a mai putut fi resuscitată. A decedat", a declarat Mihaela Pop, asistenta şefă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Mama bebeluşului, Maria, are 20 de ani, iar tatăl, Vasile, are 26. Cei doi mai au o fetiţă, Anamaria, de patru ani. Asistentul social din cadrul Primăriei Craidorolţ spune că Maria şi Vasile sunt oameni muncitori, care nu au creat probleme. „Niciodată nu am auzit să fi fost probleme cu ei. Tatăl era ciurdar, iar mama avea grijă de copii şi de casă. Era o familie bună. Părinţii femeii stăteau chiar vizavi de ei, iar prin sat nu au avut niciodată probleme. E o tragedie ce s-a întâmplat cu fetiţa", mai spune Bela Balogh.

Medicul de familie din comună, Bela Kristo, este şocat de cele întâmplate. „Familia se află în evidenţa mea. Părinţii veneau cu ambii copii la mine. Micuţa a primit vaccin chiar în urmă cu cinci zile, dar nu avea nicio altă boală", spune medicul.

Poliţiştii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care copilul a decedat. În cazul în care mama va fi găsită vinovată, ea va fi cercetată penal pentru punerea în primejdie a unei persoane în neputinţă de a se îngriji. Conform Codului Penal, în acest caz femeia riscă închisoare de la unu la trei ani şi decăderea din drepturile părinteşti.

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
image
image
image
image
image
image
cub dimitria ghinescu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg