Tragedii la 3 nunți din weekend. Un nuntaș a murit, un altul a fost călcat de mașină, iar un mire a ajuns la spital

Ultima actualizare:

Trei nunţi desfăşurate vineri şi sâmbătă în Băile Felix, Botoşani şi Piteşti s-au transformat din evenimente fericite în unele tragice, însângerate, cu morţi şi răniţi grav. Şi nu, nu Covid-ul le-a stricat petrecerea mirilor şi invitaţilor, ci evenimente neprevăzute.

La Băile Felix, mirele ”şi-a rupt spatele” după o glumă a prietenilor. Era vineri ora 20.40, la puţin timp după dansul mirilor, petrecerea începuse de o oră la Băile Felix şi nuntaşii se simţeau bine de tot. Un grup de bărbaţi a venit prin surprindere la mire, Liviu Filimon de 31 de ani, l-a luat şi l-a aruncat în sus. La aterizare, nu se ştie din ce motiv, o glumă sau un ghinion, bărbatul a căzut rău şi a suferit un accident grav.

Băile Felix. Scăpat din brațe de nuntași, mirele a ajuns la spital, cu coloana fracturată

“După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20.40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat şi am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru bihorjust.ro, Liviu Filimon.

Imediat după ce mirele a căzut, nuntaşii l-au apucat de mâini şi picioare şi l-au aşezat pe scaun, ceea ce, au spus doctorii ulterior, s-a dovedit o gravă eroare: ”trebuia să nu-l fi mişcat”. O ambulanţă chemată de urgenţă l-a transportat pe mirele rănit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Oradea. Se pare că a suferit răni grave la două vertebre, motiv pentru care Liviu se teme de ce e mai rău.

Mirele se gândeşte la proces

Nunta a continuat şi după incident, în sală rămânând doar mireasa cu invitaţii, dar atmosfera nu a mai fost una de voie bună şi bucurie. Liviu Filimon recunoaşte spune că se gândeşte dacă să îi dea sau nu în judecată pe cei responsabili de cumplita întâmplare: “Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face” a spus trist Liviu conform sursei citate.


    Nuntaşul s-a prăbuşit  în curtea localuluiFOTO: Antena3
Nuntaşul s-a prăbuşit în curtea localuluiFOTO: Antena3

La Piteşti, un nuntaş a murit în curte

Sâmbătă, la o nuntă din Piteşti, un alt eveniment trist. Un bărbat de 57 de ani a căzut din picioare în curtea restaurantului unde se desfăşura petrecerea, de faţă cu zeci de invitaţi şocaţi. Oamenii au sunat imediat la 112, speriaţi deoarece victima nu dădea nici un semn de viaţă. La faţa locului a ajuns, în scurt timp, un echipaj SMURD. Potrivit Antena3.ro, medicii au început imediat manevrele de resuscitare, care au durat aproximativ 40 de minute. Din nefericire, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar, iar bărbatul a fost declarat decedat. Surse din cadrul persoanelor prezente la eveniment au declarat pentru sursa citată că victima s-ar fi vaccinat cu o zi în urmă, iar la nuntă a consumat multe băuturi alcoolice.

La Botoşani, un invitat a fost călcat de maşină

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 4.00 dimineaţa, o altă nuntă a fost îndoliată la Botoşani. Aici, un bătrân de 85 de ani, musafir la petrecere a decis să plece acasă, obosit şi-a luat la revedere de la gazde, a traversat strada şi... l-a lovit în plin o maşină. Conform monitorulbt.ro, poliţiştii au spus că victima a încercat să traverseze strada prin loc neregulamentar şi a fost lovit în plin de un autovehicul condus de un tânăr de 19 ani. Când a sosit ambulanţa, bătrânul era întins pe asfalt, fără semne vitale, cu traumatisme severe. “Manevrele de resuscitare au fost începute imediat de către echipajul medical, chiar la faţa locului. Din păcate, fără răspuns, după aproximativ 40 de minute fiind declarat decesul”, a precizat pentru sursa citată medicul Ramona Guraliuc. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net