Traian Băsescu, critic la adresa ținutelor purtate de Carmen Iohannis: «Nu te duci în rochii scurte»

image
Ținuta purtată de Carmen Iohannis în cadrul vizitei de la Episcopia Română din Italia

Traian Băsescu a susținut că există anumite reguli de protocol în ceea ce privește ținutele pe care o Primă Doamnă ar trebui să le poarte, explicând că soția actualului președinte al României, Carmen Iohannis, nu a luat în considerare sfaturile specialiștilor, atunci când s-a prezentat în cadrul vizitelor oficiale, alături de Klaus Iohannis.

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, s-a confruntat cu un val de critici la adresa ținutelor sale, mai ales după ce cuplul prezidențial s-a deplasat în Italia, în cadrul unei vizite oficiale. Soția președintelui a fost „mustrată” pentru rochiile alese în cadrul ultimelor sale vizite oficiale, fiindu-i reproșat faptul că încalcă protocolul care este impus în astfel de situații.

După ce lui Carmen Iohannis i-a spus că nu se îmbracă pentru vârsta sa, Traian Băsescu a ținut să menționeze, de asemenea, că Prima Doamnă nu respectă regulile vestimentare impuse de „etichetă”, care i-au fost comunicate încă de când soțul său a devenit președintele României.

image
Una dintre ținutele purtate de Carmen Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Italia

Traian Băsescu, critic la adresa ținutelor Primei Doamne a României

Fostul președinte al țării este de părere că Prima Doamnă a României greșește dress code-ul în mod intenționat, deoarece, în viziune sa, este imposibil ca aceasta să nu cunoască regulile de protocol impuse în astfel de situații. Carmen Iohannis, în vârstă de 57 de ani, a fost criticată încă de la primele sale apariții oficiale, considerându-se că ținutele vestimentare abordate au fost mult prea „lejere” pentru statutul său și mult prea „tinerești” pentru vârsta sa.„Este o regulă a protocolului. Nu trebuie să ţi se vadă degetele de la picioare, deci nu te duci în sandale. Nu trebuie să se vadă umerii, nu trebuie să se vadă coatele, deci nu te duci în rochii fără mâneci. Nu trebuie să se vadă genunchii, deci nu te duci în rochii scurte. Această regulă sunt convins că a fost comunicată”, a declarat Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni TV, conform revistei Unica.

Monica Tatoiu a susținut că Prima Doamnă se îmbracă inadecvat pentru vârsta sa

Afacerista Monica Tatoiu a considerat, de asemenea, că una dintre aparițiile lui Carmen Iohannis din cadrul vizitei în Italia a fost puțin inadecvată pentru vârsta sa. Prima Doamnă a României a purtat o rochie de culoare roz pal cu buline negre, până deasupra genunchiului, cu volane la mâneci și cordon negru în talie. Soția Președintelui Iohannis și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale tot de culoare roz. „Când încurci 25 cu 52”, a scris femeia de afaceri pe rețelele de socializare, la momentul respectiv.

image
Ținuta purtată de Carmen Iohannis în cadrul vizitei de la Episcopia Română din ItaliaFoto Facebook
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Muzeul Antipa nu se va deschide din 15 mai jpeg
Soldati ucraineni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg
Regele Charles cu ochii in lacrimi la funeraliile reginei Elisabeta  Foto Gettyimages jpg