Traian Băsescu, despre «circarul» Ludovic Orban: «Eu l-aș interna fără să-l mai caut dacă e bolnav»

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu a fost foarte dur cu premierul interimar Ludovic Orbanfoto: arhiva Click!
Traian Băsescu a fost foarte dur cu premierul interimar Ludovic Orbanfoto: arhiva Click!

Traian Băsescu a caracterizat în termeni duri noua situație creată în Guvernul Orban după diagnosticarea senatorului Vergil Chițac cu noul coronavirus. Fostul președinte a declarat că Iohannis ar trebui să renunțe la actualul premier interimar Ludovic Orban, pe care îl consideră un ”circar”.

Traian Băsescu nu s-a cenzurat prea mult când a fost rugat să comenteze noua situație de pe scena politică românească, în urma prezentării mandatului de către Florin Cîțu și după diagnosticarea senatorului PNL cu Covid-19. Premierul interiman și întregul Guvern Orban s-au autoizolat, iar președintele Iohannis a fost nevoit să țină consultările pentru desemnarea unui nou premier prin videoconferință.

”Eu l-aş interna, fără să-l mai caut dacă e bolnav. Ieri nu l-a vrut pe Cîţu, azi se izolează. Omul ăsta e bun de dus la un teatru de comedie, nu la izolare. Poate Iohannis va avea azi un moment de inspiraţie şi va renunţa la acest circar. E nevoie de un guvern cu un program tehnic precis, necolorat politic, pe priorităţi, care să dea ţării un guvern stabil”, a spus fostul preşdinte Traian Băsescu la Digi 24

Senatorul Vergil Chițac, confirmat cu Covid-19

Toți membrii BPN al PNL se vor izola la domiciliu, a anunțat Ludovic Orban, după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu noul coronavirus. Chițac a participat recent la o reuniune internațională NATO, iar luni a fost în Parlament. Joi, în contextul unor informații apărute în presă despre o eventuală infectare a acestuia cu Covid-19, senatorul a dezmințit vehement pe pagina personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net