Traian Băsescu împlinește 61 de ani. Transmite-i aici urările tale

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu
Traian Băsescu

Președintele României Traian Băsescu împlinește, duminică, 61 de ani. O parte dintre politicieni l-au felicitat încă de sâmbătă.

Cel mai probabil, Traian Băsescu își va sărbători ziua de naștere la Sinaia, unde se află cu familia încă de sâmbătă. Potrivit site-ului RTV, Băsescu va sărbători într-un cadru restrâns, printre invitați numărându-se și câţiva dintre liderii PDL, printre care preşedintele interimar al PDL Bucureşti Adriean Videanu şi fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu.

O serie de politicieni, atât de la putere, cât și din opoziție, l-au felicitat în avans pe șeful statului. nsă nu toate mesajele de felicitare au fost prietenoase. Întrebat de ziariști ce-i transmite președintelui de ziua sa, liberalul Ludovic Orban a răspuns tranșant că nu are ce să-i transmită, deoarece nu-i este un apropiat. "Nu lansez mesaje decât către oameni care îmi sunt apropiaţi, pe care îi apreciez, oameni care reprezintă ceva pentru mine. Chiar nu am ce să-i transmit", a precizat, sâmbătă, Orban.

Premierul Victor Ponta, în schimb, nu l-a felicitat pe șeful statului, ci s-a limitat să spună că Guvernul va transmite o felicitare, acest gest făcând parte din protocolul între instituții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net