Traian Băsescu, prima reacţie după ce fiica sa a fost condamnată la 5 ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu și fiica lui cea mare, Ioana foto: arhivă Click!
Traian Băsescu și fiica lui cea mare, Ioana foto: arhivă Click!

Fostul preşedinte Traian Băsescu a reacţionat după ce fiica lui cea mare, Ioana Băsescu, a fost condamnată luna trecută la cinci ani de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă.

„Încă n-am văzut om condamnat la 5 ani de închisoare, pentru că a instigat, fără să primească vreun ban, fără să fi luat ceva. În schimb, am văzut foarte mulţi care au furat milioane şi care sunt bine-mersi. Nu-i atinge nimeni”, a declarat Traian Băsescu luni, într-o intervenţie la Realitatea PLUS, cu privire la condamnarea fiicei sale.

Elena Udrea și Ioana Băsescu, condamnări în dosarul finanțării campaniei electorale

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată, marți, 2 martie 2021, de Curtea de Apel Bucureşti, la 8 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită şi spălare a banilor în dosarul privind finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009. Udrea a primit mai multe pedepse, cuprinse între 3 şi 6 ani, pentru săvârşirea celor două infracţiuni. Instanţa le-a contopit, iar la condamnarea cea mai grea, de 6 ani, a fost adăugat un spor, urmând ca ea să execute în final 8 ani închisoare.În acelaşi dosar, Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnată la 5 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor. Ea a primit 3 ani pentru instigare la delapidare şi două pedepse pentru instigare la spălarea banilor, de 3 şi 5 ani, acestea au fost contopite, rezultând o condamnare finală de 5 ani cu executare.

Citește și:

Ioana Băsescu și fostul iubit, ceartă pe banii spălați în campania din 2009: “Pi*** mă-tii de nesimţit”

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare. Ce pedeapsă a primit Ioana Băsescu

Elena Udrea și Ioana Băsescu, colege de suferință la tribunal. Fosta șefă de la ministerul Turismului riscă 12 ani de închisoare

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net