Traian Băsescu, urmărit penal pentru retrocedarea unor imobile când era primar

traian basescu 1 jpeg
Traian Băsescu urmărit penal. Plângerea a fost făcută în 2008 - 2009 contra lui Traian Băsescu, pentru retrocedarea unor imobile, în anul 2003Foto Click!

Traian Băsescu, urmărit penal. Judecătoria Sectorului 5 a confirmat, la sfârşitul lunii aprilie, redeschiderea urmăririi penale sub aspectul infracţiunii de abuz în serviciu la plângerea Ioanei Preda contra lui Traian Băsescu, pentru retrocedarea unor imobile de către acesta când era primar al Capitalei.

Traian Băsescu, urmărit penal. Pe 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5, a confirmat redeschiderea urmăririi penale sub aspectul infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, într-un dosar deschis la plângerea Ioanei Preda. Decizia este definitivă, scrie Mediafax.

Ioana Preda a declarat, marţi seară (5 mai), la Antena 3, că a făcut plângerea în 2008 - 2009 contra lui Traian Băsescu, pentru retrocedarea unor imobile, în 2003, către Nicholas Jordan. Preda a mai precizat că din unul din aceste imobile din sectorul 4 a fost evacuată în urmă cu doi ani.

Traian Băsescu, urmărit penal şi în alt dosar de şantaj

Traian Băsescu, urmărit penal. Totodată, după încheierea mandatului, Traian Băsescu este urmărit penal şi într-un dosar de şantaj, după plângerea făcută de senatoarea Gabriela Firea. Gabriela Firea a depus o plângere contra preşedintelui de atunci al României, Traian Băsescu, în care l-a reclamat pentru ameninţări.

"În urma plângerii formulate de doamna Firea Gabriela (senator) la care a fost conexată şi sesizarea semnată de mai mulţi parlamentari, pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a constituit un dosar penal. În cauză, procurorii au dispus, la data de 17.04.2014, începerea urmăririi penale cu privire la fapta sesizată, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, prevăzută de art. 207 alin. 2 Cod penal. Prin ordonanţa din 18.04.2014, constatându-se că în cauză există un impediment legal temporar pentru punerea în mişcare a acţiunii penale, s-a dispus, în temeiul prevederilor art. 312 alin. 2 Cod procedură penală, suspendarea urmăririi penale. S-a apreciat că în conformitate cu dispoziţiile art. 84 alin. 2 raportat la art. 96 alin. 1 din Constituţie, Preşedintele României se bucură de imunitate", se arăta într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, anul trecut, în luna aprilie, despre fostul preşedinte Traian Băsescu, urmărit penal.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu png
iulia albu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg