Tramvaiul a intrat în autobuz: 10 răniţi


    Accidentul a avut loc în intersecţia Şos. Mihai Bravu-Calea Vitan, sensul spre mall
Accidentul a avut loc în intersecţia Şos. Mihai Bravu-Calea Vitan, sensul spre mall

Te urci în vehiculele RATB pe răspunderea ta! Aşa ar trebui să scrie în mijloacele de transport în comun din Capitală, care “reuşesc” să se lovească între ele şi să bage călătorii în spital în loc să-i ducă la destinaţie.

Ultimul caz s-a petrecut ieri, când un tramvai de pe linia 1 şi un autobuz de pe linia 123 s-au ciocnit, iar 10 persoane au fost rănite. Era ora 15.15, iar intersecţia dintre Şos. Mihai Bravu şi Calea Vitan se transformase într-un furnicar. Chiar în mijlocul străzii un tramvai de pe linia 1, care circula pe sensul spre Mall Vitan, a lovit un autobuz de pe linia 123 care circula în acelaşi sens.

Răniţii au fost preluaţi de ambulanţe
Răniţii au fost preluaţi de ambulanţe

Ţipetele răniţilor se auzeau peste tot, iar în câteva minute zona s-a umplut de Salvări sau de echipaje de Poliţie. ”Nouă persoane din autobuz şi una din tramvai au fost rănite şi au fost duse la Spitalele “Bagdasar-Arseni”, Floreasca sau Sf. Pantelimon. Nu ştim cauza accidentului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

Aşa arăta autobuzul în urma accidentului
Aşa arăta autobuzul în urma accidentului

Aceasta a precizat că e exclusă ipoteza unei defecţiuni la vehiculele regiei deoarece acestea au fost controlate la plecarea pe traseu. Victimele au suferit traumatisme toracice sau de coloană, dar sunt în stare stabilă. Urmează să se facă măsurători şi să se analizeze imaginile de pe camerele de luat vederi, deoarece salariaţii RATB dau vina unul pe altul şi spun că celălalt a trecut pe roşu şi a forţat intersecţia. 

grafic 0 jpeg

Cel mai grav accident RATB

A devenit o obișnuință ca vehiculele RATB să se ”găsească”pe șosea și să se lovească cu sete. Cel mai grav eveniment care a implicat mijloacele de transport ale regiei s-a petrecut pe 10 mai 2012. Atunci, în Pasajul Lujerului din sectorul 6 al Capitalei, pe sensul spre Drumul Taberei, trei tramvaie s-au lovit ca popicele după ce primul s-a defectat, al doilea a oprit în spatele său, dar vatmanul nu a anunțat incidentul, iar al treilea a venit cu viteză și nu a mai putut frâna. Au ajuns la mai multe spitale 52 de răniți dintre care șapte în stare mai gravă. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg