Trei ani de închisoare după ce şi-a ars copilul cu ţigara

Ultima actualizare:
Băieţelul ne-a  arătat arsurile  din palmă (FOTOGRAFII: Andreea Mitrache)
Băieţelul ne-a arătat arsurile din palmă (FOTOGRAFII: Andreea Mitrache)

A fost ars cu ţigara şi cu rezistenţa de la reşou, bătut cu pumnii şi înţepat cu cuţitul chiar de mama lui. Cu toate astea, când autorităţile au luat-o pe femeie de lângă el, Alexandru (6 ani) a spus că îşi iubeşte mama şi că vrea să trăiască cu ea, dar să nu îl mai bată. Femeia a primit însă 3 ani de închisoare.

Şi-a primit pedeapsa! Florentina Bică, de 22 de ani, din comuna doljeană Breasta a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu executare după ce şi-a maltratat copilul.

Mai mult, tânăra împreună cu concubinul său, condamnat şi el tot la 3 ani de puşcărie, vor trebui să îi plătească micuţului daune morale în valoare de 15.000 de lei.

Florentina a fost arestată iniţial în martie 2012, după ce o rudă a reclamat-o la poliţie că îşi agresează copilul. Pusă în libertate pe motiv că nu reprezintă pericol social, tânăra a cerut în instanţă să-i fie încredinţat, din nou, copilul.

Acest lucru însă nu s-a întâmplat. Alexandru (6 ani) le-a povestit poliţiştilor cu lacrimi în ochi prin ce clipe de coşmar a trecut timp de aproximativ un an de zile. Femeia care i-a dat viaţă şi concubinul acesteia l-au ars cu ţigara în palmă, l-au bătut şi i-au pus mâinile pe un reşou încins.

M-a ars cu ţigara pe mână şi m-a lovit cu pumnii în spate. Mă trezeau din somn şi mă luau la bătaie. Eu o iubesc pe mama mea şi vreau să se întoarcă acasă. Dar nu vreau să mai stăm împreună cu iubitul ei. Amândoi beau zilnic, iar după aceea îşi vărsau nervii pe mine", a povestit băiatul, în martie, când a fost arestată femeia. Alexandru a rămas în custodia unei rude.

"Eu am denunţat-o pe mama lui la poliţie. Copilul o să stea la mine până când instanţa va decide ce se va întâmpla cu el", a spus Ioana Sîrbu (38 de ani), moaşa băiatului. Reprezentanţii Protecţiei Copilului Dolj au demarat o anchetă, iar mama riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti.


    Băieţelul ne-a  arătat arsurile  din palmă (FOTOGRAFII: Andreea Mitrache)
Băieţelul ne-a arătat arsurile din palmă (FOTOGRAFII: Andreea Mitrache)

"A fugit de acasă şi a venit plângând. Cu greu a putut să-mi povestească ce a păţit!Ioana Sîrbu (38 de ani), moaşa băiatului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net