Trei morţi din cauza unei partide de sex? «Am coborât să văd cine e rănit...» FOTO

Ultima actualizare:

    Cisterna care a izbit patru vehicule  pe contrasensFoto: Adevărul
Cisterna care a izbit patru vehicule pe contrasensFoto: Adevărul

Secvenţe terifiante pe DN 7, lângă Râmnicu Vâlcea! Şoferul unei cisterne a provocat un carnagiu luni, după ce a intrat pe contrasens şi a izbit trei autoturisme şi un tir. Bilanţul accidentului e îngrozitor: trei morţi şi patru persoane rănite. Martorii susţin că şoferul vinovat era ocupat cu o prostituată, în momentul în care a pierdut controlul volanului.

Cumplitul accident rutier s-a produs luni seară, la ora 19.50, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea spre Călimăneşti. Ion Puciu (43 de ani), şoferul unei cisterne, a intrat pe contrasens, a izbit o Skoda, a trecut peste un Audi, a lovit un Volvo şi s-a oprit într-un tir. Cele patru vehicule lovite circulau în coloană, spre Râmnicu Vâlcea.

Maşina Audi a fost  transformată într-o  grămadă de fiare
Maşina Audi a fost transformată într-o grămadă de fiare

Câţiva martori au povestit că şoferul era distras de o prostituată, în momentul în care a pierdut controlul volanului. După producerea accidentului, prostituata a fugit, la cererea şoferului vinovat. Unul dintre martori le-a povestit poliţiştilor: “Am coborât să văd cine e rănit, a coborât şi şoferul cisternei şi ne-a spus că a fost cu o vagaboandă şi că a sărit pe el. Atunci a pierdut controlul volanului şi s-a întâmplat nenorocirea”. Poliţiştii şi jandarmii au pornit în căutarea femeii de moravuri uşoare.

În urma impactului, doi dintre pasagerii autoturismului Audi, sexagenari, au murit pe loc, iar ceilalţi doi şi şoferul maşinii Skoda au fost răniţi. O tânără de 31 de ani din Râmnicu Vâlcea, aflată la volanul maşinii Volvo, a murit câteva ore mai târziu, la spital. Ea era mama a doi copii, de şase şi de patru ani. Cea de-a patra persoană rănită în accident e chiar şoferul cisternei, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Pompierii şi poliţiştii  au fost îngroziţi de  consecinţele accidentului
Pompierii şi poliţiştii au fost îngroziţi de consecinţele accidentului
image
image
image
image
image
image
tarif gigacalorie incalzire 1024x590 webp
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg