Trei persoane, atacate de urs la o stână din Harghita. O victimă ar fi în stare gravă

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, vineri seară, că autorităţile intervin după ce au fost sesizate că trei persoane au fost atacate de urs la o stână, una dintre victime fiind în stare gravă.

Raed Arafat a declarat, vineri seară, la Digi 24, că a fost informat că un urs ar fi atacat o stână din Harghita, trei persoane fiind rănite, dintre care una în stare gravă.

“Aici nu e vorba de un atac într-o zonă urbană sau populată, vorbim de stână, vorbim de zona în care de regulă se află astfel de animale. Ce s-a întâmplat acolo vom acolo când se va vorbi cu martorii, când o să se discute. Acum e doar informaţia că a fost această situaţie şi urmează să vedem ce spun echipele de urgenţă când ajung acolo”, a afirmat Arafat.

”Vă comunicăm că evenimentul privind atacul de urs din zona fondului forestier arondat judeţelor Suceava - Harghita - Mureş a avut loc pe raza judeţului Harghita. Ursul ar fi atacat o bovină în zona unei stăni, amplasată pe raza judeţului Harghita, şi trei bărbaţi au încercat să alunge ursul”, a transmis, vineri seară, ISU Suceava.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
aircraft 4885805 1280 jpg
benito mussolini jpeg
Ambasada Rusiei la Bucuresti jpeg
reading 925589 1280 jpg
cirese pixabay jpg
patrocle jpg
image png
Pietoni, oameni  Foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net