Trei romi, b─âtu╚Ťi crunt de un fost lupt─âtor K1, pe care l-au ╚Öicanat ├«n trafic

13 august 2017
simeon stalpnicul png
╚śi-au g─âsit na╚Öul! nu se a╚Öteptau s─â fie b─âtu╚Ťi chiar de cel pe care au vrut s─â-l "aranjeze"Foto: captur─â foto/Youtube

Trei b─ârba╚Ťi de etnie rom─â au fost b─âtu╚Ťi crunt de un motociclist pe care l-au ╚Öicanat ├«n trafic. B─ât─âu╚Öii au vrut s─â-l ÔÇ×aranjezeÔÇŁ cu b├ótele, dar au avut surpriza ca ÔÇ×victimaÔÇŁ s─â fie un poli╚Ťist, fost lupt─âtor de K1 ╚Öi care a participat ├«n misiuni ├«n Kosovo.

Incidentul s-a petrecut pe drumul Curtea de Arge╚Ö - Pite╚Öti, men╚Ťioneaz├« Adev─ârul.ro. Cei trei agresori conduceau un BMW ╚Öi, potrivit informa╚Ťiilor oferite de sursa citat─â, au ╚Öicanat un motociclist, i-au blocat calea cu ma╚Öina ╚Öi l-au f─âcut s─â cad─â de pe motociclet─â, rup├óndu-╚Öi astfel un deget. Momentul a avut loc la intrarea ├«n comuna Bascov, l├óng─â Pite╚Öti. Motociclistul se nume╚Öte George Fir ╚Öi este poli╚Ťist care a lucrat ├«n trecut cu masca╚Ťi ╚Öi a participat la misiuni ├«n Kosovo, fiind ╚Öi fost lupt─âtor de K1.

C├ónd cei trei b─ârba╚Ťi s-au dat jos din ma╚Öin─â cu b├ótele pentru a-l bate pe George Fir, au devenit ei ├«n╚Öi╚Öi victimele. Doi dintre ei au fost b─âtu╚Ťi crunt, iar al treilea a fugit, dar a fost prins ├«n cele din urm─â. To╚Ťi agresorii au ajuns apoi la spital.

Potrivit Adev─ârul, George Fir este unul dintre cei mai aprecia╚Ťi poli╚Ťi╚Öti din Arge╚Ö, a lucrat trei ani ├«n Trupele Speciale ╚Öi a fost gard─â de corp pentru un judec─âtor care ancheta crimele din Kosovo ╚Öi pe care l-a ├«nso╚Ťit ├«n deplas─ârile pe teren. Este fost agent SPIR (Serviciul de Poli╚Ťie pentru Interven╚Ťie Rapid─â) ╚Öi practicant de arte mar╚Ťiale.

George Fir este b─ârbatul cu casc─â de motociclet─â

cristina siscanu 1 jpeg
oana zavoranu jpg
image
andreea si cabral
femeie care numara bani jpeg
maria dragomiroiu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola
oliver stone foto reuters
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg