Trei studenți au pus bazele unei afaceri inedite cu şosete: o pereche vândută, una donată


    Vlad, Ionuţ şi Andrei sunt prieteni din timpul liceuluifoto: socksy.ro
Vlad, Ionuţ şi Andrei sunt prieteni din timpul liceuluifoto: socksy.ro

Trei tineri studenţi din municipiul Târgu Jiu au lansat o afacere inedită prin care doresc să îi ajute pe copiii defavorizaţi. Aceştia au înfiinţat o companie prin care comercializează şosete cu diferite modele, iar la fiecare pereche cumpărată, o altă pereche este donată unui copil.

„Orice om, indiferent de greutăţile prin care a trecut şi care i-au afectat viaţa, merită să se simtă fericit şi să zâmbească. Aşa că, am format Socksy pentru a aduce veselia în vieţile tuturor prin şosetele noastre colorate, amuzante şi confortabile. Ne dorim să facem România un loc în care fericirea să predomine, astfel, fiecare pereche de şosete cumpărată de tine înseamnă încă o pereche de şosete donată unui copil nevoiaş“, este un motto al celor trei studenţi, scrie adevarul.ro.  

Îşi doresc să aibă o fabrică

Vlad, Ionuţ şi Andrei sunt prieteni din timpul liceului. Pandemia i-a obligat să se întoarcă în Târgu Jiu şi să urmeze cursuri online. Acesta a fost momentul când cei trei tineri s-au gândit la această idee de afaceri.  „Ne-am dat seama că lucram foarte bine împreună. Colecţionam de ceva vreme tot felul de şosete cu modele şi ne-am gândit că ar fi interesant să vindem la rândul nostru, dar să facem şi ceva util pentru copiii care sunt în dificultate. Aşa am decis ca la fiecare şosetă pe care o vindem să donăm una pentru copiii nevoiaşi din diferite centre“, a povestit Ionuţ Duiu, unul dintre cei trei tineri antreprenori, care este student în anul II la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Politehnicii Bucureşti.

Şosetele sunt deosebite: au diferite modele şi sunt puse la dispoziţie de către un furnizor. Prima donaţie de şosete va fi făcută, cel mai probabil, în preajma Sărbătorilor de iarnă. „Numărul de şosete vândute nu este foarte mare şi nu putem merge la o casă de copii cu un număr mic de şosete. În perioada Sărbătorilor vom dona un număr destul de mare de şosete“, a povestit Ionuţ Duiu. Cei trei tineri se gândesc să îşi extindă proiectul şi în străinătate.


    Şosetele comercializate sunt vesele şi coloratefoto: socksy.ro
Şosetele comercializate sunt vesele şi coloratefoto: socksy.ro
oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg